PNG_onderwijs_showcase

De partner voor digitalisering in het onderwijs. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Hoe kunt u succesvol digitaliseren in de klas?

Veel scholen zijn bezig met digitalisering in de klas. Uit onze ervaring bij ruim 200 onderwijsinstellingen hebben we zes ict-elementen benoemd waar een school over moet nadenken om succesvol te digitaliseren in de klas. Begin bij het vormen van een ict-beleid. Daarna is het belangrijk om infrastructuur, software, draadloos netwerk en devices op orde te hebben. Gebruikersondersteuning in de laatste stap om de vragen van leerlingen en docenten te kunnen beantwoorden. Lees in de folder: “Hoe kunt u succesvol digitaliseren in de klas” meer over deze elementen in het onderwijs.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Maandelijks brengen we een nieuwsbrief uit met actuele informatie over ict in het onderwijs. Meld u via het formulier hieronder aan. U ontvangt dan maandelijks de nieuwsbrief met actuele cases van andere scholen en berichten over technologische vernieuwingen in het onderwijs.

Kennisdelen in de Onderwijssessies

Het hele jaar door organiseren we informele onderwijssessies op onze kantoren of bij u op locatie. Tijdens deze sessies sparren we met onderwijsinstellingen over actuele thema’s. Zo vormen de sessies een ideale manier om kennisdeling te bevorderen.

In oktober starten we weer een nieuwe serie onderwijssessies. Op vrijdag 31 oktober gaan we het hebben over tablets in de klas. Wat is wijsheid en hoe ondersteun je docenten om hun lessen interactiever te maken? Meld u gratis aan voor een sessie.

De sessie van 31 oktober wordt gehouden bij het Rotterdams Montessori Lyceum. Meld u hier gratis aan.

Lees wat drie van ruim tweehonderd scholen over ons zeggen

Jeroen Hermsen

Bespreek uw vragen direct:

Jeroen Hermsen
Marketeer
088 6500 000