Beheer

U bent snel op zoek naar goede vervanging of aanvulling van uw eigen beheerders? OGD biedt u hoogopgeleide ict’ers tegen zeer scherpe tarieven. Wij zijn in staat vrijwel alle beheerwerkzaamheden voor u uit te voeren door onze brede kennis en ervaring. Ook van de nieuwste technologiën als Windows 8 en Windows Server 2012. Dankzij onze flexibele benadering heeft u snel een expert in huis die op fulltime- of parttime-basis uw ict-afdeling ondersteunt. Bijvoorbeeld als vervanger in geval van ziekte of om specifieke kennis in huis te halen.

Iedere organisatie kan af en toe wel wat extra inzet gebruiken. Dat geldt ook voor de ict-afdeling. Hoe vangt u plotselinge ziekte van een beheerder bijvoorbeeld op? Vervanging bij ziekte is slechts één van de mogelijke redenen om een extra beheerder van OGD in te huren.

 • Vervanging: Bent u op zoek naar een tijdelijke vervanger voor uw eigen beheerder? Bijvoorbeeld omdat deze ziek is, of omdat hij stopt met werken en u nog geen vaste vervanger heeft? Onze beheerders zijn snel inzetbaar en vullen de gaten in uw bezetting gemakkelijk op.
 • Training on the job: Onze beheerders leiden die van u op om beter te kunnen werken met de nieuwste technieken. Hiervoor hoeven uw beheerders hun werkzaamheden niet stil te leggen. De training vindt namelijk on the job plaats.
 • Specialistische kennis: U huurt een beheerder in met specifieke kennis van bepaalde technieken, die u zelf niet in huis heeft. Deze beheerder vult uw team van beheerders precies aan zodat u alle benodigde expertise in huis heeft.

Aanvraagformulier

U kunt hier geheel vrijblijvend direct een aanvraag plaatsen voor de inzet van een beheerder. U kunt ons ook bellen op 088 65 00 000 of mailen op info@ogd.nl.

Uw aanvraag
 
 
 
 
 
Uw gegevens
 
 
 
 
 
 

Hieronder vindt u een overzicht van de vakgebieden waarbinnen onze beheerders werkzaamheden uitvoeren. Deze vakgebieden sluiten elkaar niet uit, onze beheerders voeren vaak meerdere van deze werkzaamheden uit.

 • servers
 • netwerken
  • verbindingen
  • draadloos
 • werkplekken
 • applicaties
 • VOIP (Voice over Internet Protocol)
 • infrastructuur
  • routers
  • switches
  • bekabeling

Bij OGD werken we uitsluitend met hoogopgeleide, gemotiveerde ict’ers. Onze beheerders krijgen een kick van het oplossen van complexe problemen en zien een leuke uitdaging in het voorkomen ervan. Ook wanneer ze slechts tijdelijk bij u inspringen doen ze net dat beetje meer om het verschil te maken. Vaak ervaart u de voordelen van hun werkzaamheden ook nadat uw eigen beheerder het werk weer heeft overgenomen.

Kennis en ervaring

Met een beheerder van OGD haalt u een schat aan ervaring in huis. Beheren zit ons in het bloed, we doen het al ruim twintig jaar. Hierdoor zijn we bekend met vrijwel alle technieken en beschikken we over een groot kennisnetwerk dat onze beheerders ondersteunt in hun werkzaamheden.

Kennisdeling staat centraal binnen OGD. Onze beheerders volgen opleidingen en certificeringstrajecten en houden zo hun kennisniveau hoog. Medewerkers helpen elkaar door het geven van cursussen, workshops en lezingen. Daarnaast wordt alle kennis geborgd zodat niets verloren gaat. Dankzij Coconut, ons sociale intranet, vinden OGD’ers elkaar razendsnel om problemen of vragen zo samen op te lossen. Wanneer u een beheerder van OGD inhuurt, profiteert u niet alleen direct van zijn individuele expertise maar ook van alle kennis en ervaring die OGD als organisatie rijk is.

Voorop lopen

Bij OGD zijn we altijd bezig met de nieuwste en beste technieken. Onze beheerders hebben een brede kennis van moderne technieken en actuele onderwerpen als virtualisatie, ‘het nieuwe werken’ en de cloud. Ze zijn leergierig en tegelijkertijd zeer enthousiast om deze nieuwe technieken zo snel mogelijk te implementeren. U krijgt dus niet slechts een ict’er om uw systemen te onderhouden maar vooral een beheerder die probeert het maximale uit uw ict te halen.

Beveiliging

De veiligheid van uw gegevens en systemen moet koste wat kost gegarandeerd zijn. In de afgelopen jaren kwam een aantal organisaties vervelend in het nieuws dankzij fouten in hun beveiliging en de gevolgen daarvan. Onze beheerders hebben ruime kennis van firewalls, virusscanners en veilig back-upmogelijkheden. Daarnaast beschikt OGD over een aantal absolute experts op het gebied van veiligheid die voor specifieke gevallen gericht advies kunnen geven.

Zeer flexibel tegen gunstige tarieven

Of u nu voor OGD kiest vanwege onze kennis, onze ambitieuze beheerders of omdat u wilt innoveren, u kiest hoe dan ook voor onze scherpe tarieven. En dankzij onze flexibele benadering zijn onze beheerders vrijwel direct inzetbaar, zowel fulltime als parttime.

contact

Casper Polspoel Business unit manager Beheer088 65 00 000

alle velden zijn verplicht