Installatie & inventarisatie

OGD levert snel en voordelig capaciteit voor bijvoorbeeld het uitrollen van werkplekken of het inventariseren van aanwezige hardware. Hiervoor werken we met hoogopgeleide parttime ict’ers die werken naast hun (technische) studie aan hbo of universiteit. Zij vullen een ruime pool van flexibel inzetbare installatie-, inventarisatie- en data entry-medewerkers en testers. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Wanneer u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft voor een project, maar ook als u het hele jaar door werkt met wisselende vraag en bezetting.

Installatie

U bent in de afrondende fase van een migratie of ander project. Het enige dat nog resteert is het snel en geruisloos uitrollen van de nieuwe omgeving. OGD helpt hierbij door de ict’ers te leveren die snel uw werkplekken volledig uitrollen. Laat bijvoorbeeld de installatie van Windows 8 op al uw pc’s uitvoeren. Maar ook het uitrollen van complete werkplekken inclusief hardware-installatie is geen enkel probleem.

Inventarisatie

Bent u het overzicht over uw ict-infrastructuur kwijt? Of misschien begint u aan een migratietraject naar Windows Server 2012 en wilt u precies weten welke hardware u in huis heeft? Laat onze slimme parttimers in korte tijd een uitgebreide en gedetailleerde inventarisatie maken van al uw ict-voorzieningen. Zo heeft u snel inzicht in simpele details als het aantal toetsenborden dat u tekort komt, en kunt u tegelijkertijd precies inschatten wat er bijvoorbeeld nog aan schort in uw serverruimte. Een gedetailleerde overzicht van uw ict-infrastructuur stelt u beter in staat om migraties en andere projecten efficiënt uit te voeren.

Data-entry

Heeft u een bulk aan gegevens die in korte tijd ingevoerd moet worden in een computersysteem? Bijvoorbeeld na een onderzoek of promotiecampagne? Het verwerken van die data kan een tijdrovend proces zijn. En vervelend, zeker als resultaten snel beschikbaar moeten zijn. OGD levert direct de ict’ers die snel alle gegevens ordenen en op de juiste manier voor u invoeren. Uw eigen medewerkers kunnen zich richten op hun normale werkzaamheden en u heeft de benodigde resultaten zo snel mogelijk beschikbaar.

Testers

Heeft u een nieuwe applicatie of website ontwikkeld en wilt u er zeker van zijn dat deze geen haperingen of foutjes vertoont? Huur één of meerdere testers van OGD in om uw product eens helemaal door te spitten. Onze testers gaan systematisch te werk en koppelen achtergebleven problemen helder terug aan uw ontwikkelaars. Zo bent u er zeker van dat uw eindproduct geen bugs of andere schoonheidsfoutjes bevat.

Bij OGD werken we uitsluitend met hoogopgeleide, gemotiveerde ict’ers. Onze medewerkers hebben een hbo- of universitaire achtergrond en krijgen een kick van het oplossen van complexe problemen. Ook wanneer ze slechts tijdelijk bij u inspringen doen ze net dat beetje meer om het verschil te maken. Vaak ervaart u de voordelen van hun werkzaamheden ook nadat uw eigen medewerker het werk weer heeft overgenomen.

Kennis en ervaring

Door samen te werken met OGD haalt u een schat aan ervaring in huis. Wij voeren uiteenlopende ict-projecten uit en onze coördinatoren en projectleiders hebben ruime ervaring binnen hun vakgebieden. We hebben ervaren projectmanagers voor haast ieder soort project en zijn bekend met alle belangrijke ict-technieken. 

Verder beschikt OGD over een groot kennisnetwerk dat al onze ict’ers ondersteunt in hun werk. Kennisdeling staat centraal binnen OGD. Onze medewerkers volgen opleidingen en certificeringstrajecten en houden zo hun kennisniveau hoog. OGD’ers helpen elkaar door het geven van cursussen, workshops en lezingen. Daarnaast wordt alle kennis geborgd zodat niets verloren gaat. Dankzij Coconut, ons sociale intranet, vinden OGD’ers elkaar razendsnel om problemen of vragen zo samen op te lossen. Wanneer u een projectmanager van OGD inhuurt, profiteert u dus niet alleen direct van zijn individuele expertise, maar ook van alle kennis en ervaring die OGD als organisatie rijk is.

Zeer flexibel tegen scherpe tarieven

OGD’ers zijn zeer flexibel inzetbaar, zowel fulltime als parttime. We werken met een grote pool van medewerkers die u vaak al binnen een paar dagen over vloer heeft. Toch gaat deze flexibiliteit niet ten koste van onze gunstige tarieven. U huurt u al een OGD’er vanaf € 29,50 per uur.

contact

Roelf ter Berg Accountmanager088 65 00 000

alle velden zijn verplicht