Management & coördinatie

Met management & coördinatie van OGD huurt u goedkoop en snel ervaren experts in om uw project in goede banen te leiden. Bijvoorbeeld als aanvulling op uw eigen projectleider of bij een project dat u door een andere ict-partner laat uitvoeren. Onze projectmanagers en -coördinatoren hebben ervaring met het vormgeven en aansturen van projectteams en zijn gewend te werken volgens gangbare projectmethodieken als PRINCE2 en Scrum.

Aansturing projectteam

U wilt een gepland ict-project uitvoeren. De afspraken met leveranciers en het projectplan zijn gemaakt en het projectteam is bijna rond. Het enige dat nog ontbreekt is een ervaren projectleider of - coördinator om het project in goede banen te leiden. Bij OGD huurt u snel en goedkoop ervaren projectleiders en -coördinatoren in die ervoor zorgen dat projecten soepel verlopen en doelstellingen worden behaald. Onze coördinatoren zijn flexibel inzetbaar en passen zich snel aan uw organisatie en projectplanning aan. Hierna behouden zij het overzicht en zorgen ze dat alles op rolletjes loopt. OGD heeft projectleiders voor haast ieder soort ict-project, zoals bijvoorbeeld softwareontwikkelprojecten, infrastructuurprojecten of uw migratie naar Windows 8 of Windows Server 2012.

Aanvullende coördinatie

OGD heeft projectleiders en coördinatoren klaar staan om uw eigen projectmanagers (tijdelijk) extra ondersteuning te bieden. Bijvoorbeeld wanneer u in een cruciale fase van een project zit, of wanneer een vaste projectleider onverwachts voor langere tijd afwezig is. Onze coördinatoren en projectleiders passen zich snel aan en bieden uw projectleiding direct de benodigde ondersteuning. Ook wanneer u het project laat uitvoeren door een andere ict-partner en u direct extra hulp zoekt helpen we u graag.

ICT-management

Naast management en coördinatie van projecten kan OGD ook helpen bij algemeen ict-management. Bijvoorbeeld wanneer uw ict-manager stopt en u nog geen geschikte vervanger heeft gevonden. U huurt dan een interim-manager van OGD in die ervoor zorgt dat uw ict-afdeling gewoon blijft draaien. Zo kunt u rustig kunt zoeken naar de perfecte kandidaat en hoeft u geen overhaaste beslissingen te nemen. Wanneer uw ict-manager ziek is of om een andere reden afwezig, springen onze ervaren managers en coördinatoren in om te zorgen dat uw ict-afdeling niet achterop raakt.

Wij werken uitsluitend met ict’ers met een hbo- of universitaire achtergrond. Voor onze managers en coördinatoren geldt bovendien dat zij meerdere jaren ervaring hebben met het samenwerken met en aansturen van collega-ict’ers.

Ze zijn getraind in communicatieve vaardigheden en passen zich snel aan uw bedrijfscultuur aan. Hierdoor kunnen ze samenwerken met uw medewerkers en tegelijkertijd op heldere wijze verantwoording afleggen over behaalde resultaten. Door hun motivatie en resultaatgerichte denkwijze doen ze er alles aan om projecten zo soepel en efficiënt mogelijk te doen verlopen. Dat doen ze onder andere door te werken volgens bekende projectmethodieken als PRINCE2 en Scrum.

Kennis en ervaring

Door samen te werken met OGD haalt u een schat aan ervaring in huis. Wij voeren uiteenlopende ict-projecten uit en onze coördinatoren en projectleiders hebben ruime ervaring binnen hun vakgebieden. We hebben ervaren projectmanagers voor haast ieder soort project en zijn bekend met alle belangrijke ict-technieken. Denk aan virtualisatie met VMware of aan het uitrollen van ict-infrastructuren op basis van Windows 8 of Windows Server 2012.

Verder beschikt OGD over een groot kennisnetwerk dat al onze ict’ers ondersteunt in hun werk. Kennisdeling staat centraal binnen OGD. Onze medewerkers volgen opleidingen en certificeringstrajecten en houden zo hun kennisniveau hoog. OGD’ers helpen elkaar door het geven van cursussen, workshops en lezingen. Daarnaast wordt alle kennis geborgd zodat niets verloren gaat. Dankzij Coconut, ons sociale intranet, vinden OGD’ers elkaar razendsnel om problemen of vragen zo samen op te lossen. Wanneer u een projectmanager van OGD inhuurt, profiteert u dus niet alleen direct van zijn individuele expertise, maar ook van alle kennis en ervaring die OGD als organisatie rijk is.

Zeer flexibel tegen scherpe tarieven

OGD’ers zijn zeer flexibel inzetbaar, zowel fulltime als parttime. U geeft aan wat voor soort project u uitvoert en naar wat voor expertise u op zoek bent en OGD levert snel een coördinator of projectleider die aan uw wensen voldoet. Vaak heeft u deze al binnen enkele dagen over de vloer. Toch gaat deze flexibiliteit niet ten koste van onze gunstige tarieven. Zo huurt u al een projectleider van OGD vanaf € 75,- per uur.

contact

Jos Nijmeijer Business unit manager Projecten & advies088 65 00 000

alle velden zijn verplicht