Software-ontwikkeling

Bij OGD huurt u ontwikkelaars in voor vrijwel ieder soort opdracht. We zetten zowel jonge academici als ervaren architecten in, afhankelijk van waarnaar u op zoek bent.

Capaciteit voor .NET, PHP en Java

U zoekt allround software-ontwikkelaars voor uiteenlopende klussen? Bijvoorbeeld als tijdelijke aanvulling op uw eigen ontwikkelteam of om verschillende kleine opdrachten uit te voeren? OGD heeft ontwikkelaars voor haast alle veelvoorkomende programmeertalen. We focussen daarbinnen op webapplicatie-ontwikkeling in C#.NET, PHP & Java. 

Van idee naar ontwerp

U heeft een idee voor een applicatie en wilt dit idee graag concreet vorm geven? Een functioneel ontwerper van OGD gaat met u om de tafel en samen werkt u uw visie uit in een functioneel ontwerp. Heeft u een complexe applicatie voor ogen, dan laat de functioneel ontwerper zich eventueel adviseren door een ervaren software-adviseur.

Vormgeving & ergonomie

Goede software is meer dan alleen werkende techniek. Zonder een aangename gebruikersinterface zult u uw gebruikers niet tevreden stellen. Met een goed ontwerp van de interface zorgt u voor een applicatie die de hele organisatie gebruikt en begrijpt. Bij OGD huurt u zowel de functioneel ontwerper in die uw vraag naar een goed ontwerp vertaalt als de ontwikkelaar die de backend vorm geeft.

Databaseonderhoud en -werkzaamheden

OGD beschikt over database-experts op het gebied van bijvoorbeeld Oracle, Microsoft SQL Server of MySQL. Zij verzorgen het onderhoud en werkzaamheden aan uw bestaande databases. Onder uw aansturing zorgen zij dat uw databases veilig en stabiel draaien.

Macro’s en sjablonen

Wilt u de zekerheid dat de documenten aansluiten bij uw huisstijl en dat vaak voorkomende bewerkingen in Microsoft Office automatisch worden verricht? OGD heeft ervaren Microsoft-ontwikkelaars die snel documentsjablonen en macro’s voor veel voorkomende acties maken.

Ook voor Windows 8

Wij hebben ook ontwikkelaars die voor Windows 8-apps kunnen ontwikkelen. Lees meer over hoe wij denken over Windows 8 op onze themapagina Windows 8 en Windows Server 2012.

Aanvraagformulier

U kunt hier geheel vrijblijvend direct een aanvraag plaatsen voor de inzet van software-ontwikkelaars. U kunt ons ook bellen op 088 65 00 000 of mailen op info@ogd.nl.

Uw aanvraag
 
 
 
 
 
Uw gegevens
 
 
 
 
 
 

Bij OGD werken we uitsluitend met hoger opgeleiden. Al onze software-ontwikkelaars hebben een hbo- of universitaire achtergrond. Ze zijn uiterst gemotiveerd en zijn pas tevreden als hun resultaten hoge technische kwaliteit combineren met gebruiksvriendelijkheid. Tegelijkertijd houden ze altijd uw specifieke eisen en wensen in het achterhoofd. Waar mogelijk kijken onze ontwikkelaars verder dan de opdrachtomschrijving om u een nog beter product te bieden. Altijd in overleg met u natuurlijk, want goede communicatie is de basis voor een goede samenwerking.

Kennis en ervaring

Software-ontwikkelaars van OGD zijn een grote toegevoegde waarde dankzij de kennis die zij met zich meebrengen. In de eerste plaats passen onze ontwikkelaars alle specifieke expertise en ervaring toe die ze zelf in hun werkzaamheden hebben opgedaan. In de tweede plaats profiteert u van de kennis die binnen onze organisatie als geheel bestaat.

Kennisdeling staat centraal binnen OGD. Onze ontwikkelaars volgen opleidingen en certificeringstrajecten en houden zo hun kennisniveau hoog. Medewerkers helpen elkaar door het geven van cursussen, workshops en lezingen. Daarnaast wordt alle kennis geborgd zodat niets verloren gaat. Dankzij Coconut, ons sociale intranet, vinden OGD’ers elkaar razendsnel om problemen of vragen zo samen op te lossen. Wanneer u een ontwikkelaar van OGD inhuurt, profiteert u dus niet alleen direct van zijn individuele expertise maar ook van alle kennis en ervaring die OGD als organisatie rijk is.

Voorop lopen

Onze ontwikkelaars zijn altijd bezig om zich de nieuwste en beste technieken meester te maken, zodat ze u een niet te evenaren oplossing kunnen bieden. Ze zijn leergierig en tegelijkertijd zeer enthousiast om deze nieuwe technieken zo snel mogelijk te implementeren. Hier merkt u direct de voordelen van. Actuele thema’s uit de ict spelen hierin altijd een rol. Denk bijvoorbeeld aan virtualisatie, ‘het nieuwe werken’ en de cloud.

Zeer flexibel tegen scherpe tarieven

Een ontwikkelaar inhuren bij OGD is niet duur. Of u nu op zoek bent naar een expert op het gebied van een specifieke ontwikkeltaal, of een allround software-ontwikkelaar die helpt met verschillende werkzaamheden. U heeft al een ontwikkelaar vanaf €37,50 per uur. En vaak heeft u hem al binnen een dag over de vloer. Onze ontwikkelaars zijn snel en flexibel inzetbaar, zowel fulltime als parttime.

contact

Michiel de Jongh Business unit manager Software-ontwikkeling088 65 00 000

alle velden zijn verplicht