Software-ontwikkeling

Diensten---Sectie---Softwareontwikkeling.png

We helpen u bij het ontwikkelen van uw ideale webapplicatie. Door het bouwen van een applicatie op maat. Of door het detacheren van programmeurs. 

Uw vraag en het gebruiksgemak voorop

webapplicaties.pngUw webapplicatie

U wilt dat wij een webapplicatie voor u ontwikkelen. Dat kan. Binnen zes weken bouwen wij een basis-applicatie waarmee u direct aan de slag kunt. We gaan er vanuit dat u het beste weet wat uw organisatie nodig heeft. Om ervoor te zorgen dat u altijd beschikt over de functionaliteiten die u het belangrijkst vindt, werken wij volgens een lean ontwikkeltraject.
lees verder


Softwareontwikkeling.png

Ontwikkelaars inhuren

Voor vrijwel ieder soort opdracht huurt u .NET-, PHP- of Java-ontwikkelaars van OGD in. Of het nu gaat om het koppelen van bestaande applicaties of het ontwikkelen van een geheel nieuwe webapplicatie. Hiervoor zetten we, afhankelijk van waarnaar u op zoek bent, zowel jonge academici als ervaren architecten in. Maar wat voor ontwikkelaar u ook inhuurt, het gebruiksgemak van de applicatie staat altijd voorop.
lees verder

 

Coconut.pngCoconut Private Social Network

Coconut is het interne sociale netwerk ontwikkeld door OGD. Het is gebouwd op onze overtuiging dat kennisdeling, communicatie en samenwerking de basis voor succes zijn. De gebruiker staat centraal en daarom is Coconut eenvoudig in gebruik. Coconut stimuleert succesvolle samenwerkingen binnen uw organisatie.
lees verder

contact

Michiel de Jongh Business unit manager Software-ontwikkeling088 65 00 000

alle velden zijn verplicht