Coconut Private Social Network

Coconut.pngCoconut is een private social network dat kennis organiseert en communiceren & samenwerken makkelijk maakt. Wat houdt dit in? 

 

  • Private social network - een sociaal netwerk dat groeit binnen uw organisatie
  • Kennis organiseren -  organiseer kennis waardoor de juiste kennis eenvoudig te vinden en in te zetten wordt
  • Makkelijk communiceren - directe communicatie met iedereen binnen de organisatie
  • Makkelijk samenwerken - iedereen kan groepen vormen en een samenwerkingsverband starten

In de afgelopen tien jaar heeft sociale media een enorme vlucht genomen. Sociale netwerken zoals Facebook, LinkedIn en Twitter zijn gemeengoed geworden. Langzamerhand begint bij organisaties het besef te ontstaan het gebruik van sociale netwerken binnen een organisatie voordelen oplevert. 

Meer weten over Coconut? Ga naar coconutcenter.com.

Coconut is rijk aan features die continu verbeterd en uitgebreid worden. Hieronder een overzicht van de belangrijkste thema's van Coconut.

Sociaal netwerk

features_sociaal_netwerk.png

Maak eenvoudig contact met je collega's. Lees over hun kennis, interesses en ambities en zie waar ze zich mee bezig houden. Bouw je netwerk op door mensen toe te voegen, lid te worden van groepen of zelf groepen op te richten. Communiceer persoonlijk via de chat. Communiceer met je netwerk of groepen via het netwerkverkeer. Of richt je tot de hele organisatie en start een discussie in het forum.

Samenwerken

features_bestanden.png

Richt een groep op en werk samen aan documenten die altijd en overal beschikbaar zijn. Raak nooit meer wijzigingen kwijt dankzij het versiebeheer. Leg kennis en informatie vast in pagina's en deel deze kennis met de hele organisatie. Vind eenvoudig de juiste personen om mee samen te werken op basis van hun kennis of hun CV.

Kennismanagement

features_kennisprofiel.png

Geef in je kennisprofiel zelf aan waar je kennis en ambitie ligt. Start een kennisgroep en geef aan waar de expertise van de groep ligt. Vind personen met de juiste kennis in de uitgebreide zoekresultaten door te kijken naar profielen, groepen, discussies of bij de reacties op nieuwsberichten. Organiseer kennis in kennisclusters en interne opleidingen.

Intranet

features_intranet.png

Lees het belangrijkste nieuws van de organisatie. Vind eenvoudig de belangrijkste bedrijfsdocumenten en -informatie. Voer de redactie over het nieuws en de bedrijfsinformatie. Besteed het maken van specifieke content uit aan de mensen die er nauw bij betrokken zijn vanwege hun kennis of rol.

Integratie

features_integratie_outlook.png

Creëer een platform waar alle online bedrijfsapplicaties bij elkaar komen. Gebruik bestaande oplossingen en integreer ze in Coconut. Maak eindgebruikers gelukkig met een Single Sign On oplossing voor al uw applicaties.

Meer weten over Coconut? Ga naar coconutcenter.com.

contact

alle velden zijn verplicht