Ontwikkelaars inhuren

Diensten---Detachering---Softwareontwikkeling.png

Bent u op zoek naar een software-ontwikkelaar voor korte of langere periode? U zet al een ontwikkelaar .NET, PHP of Java in vanaf € 37,50 per uur. 

Software-ontwikkelaars inhuren

Softwareontwikkeling.pngHeeft u extra capaciteit nodig voor de uitvoering van uw eigen softwareproject? OGD kan naast het uitvoeren van volledige projecten ook helpen met het leveren van individuele ontwikkelaars, vormgevers of ontwerpers. 

OGD levert capaciteit voor uiteenlopende werkzaamheden. Het koppelen van bestaande applicaties bijvoorbeeld. Maar ook om in te springen tijdens in project waarin u een volledig nieuw pakket ontwikkelt of voor het werken aan uw eigen app voor Windows 8. Afhankelijk van waarnaar u op zoek bent, zetten we zowel jonge academici als ervaren architecten in. Maar of het nu om een kleine klus of een groot project gaat, het resultaat is altijd een aangename gebruikerservaring gekoppeld aan hoge technische kwaliteit. Meer weten over het inhuren van individuele software-ontwikkelaars? Lees dan verder op onze pagina over detachering.

contact

alle velden zijn verplicht