Uitbesteden

header.png header.png
header.png

Wanneer u uw servicedesk bij OGD uitbesteedt, haalt u 25 jaar servicemanagementervaring in huis. Daarnaast heeft u geen zorgen meer over de werving, opleiding en coordinatie van de servicedeskmedewerkers. Uw eindgebruikers hebben dan de mogelijkheid om ook buiten kantooruren met vragen of problemen contact op te nemen met de servicedesk.

kosten beheersen    U betaalt een vast bedrag per maand en u weet precies wat u daarvoor krijgt. Uw kosten worden transparant en beter beheersbaar. Daarnaast bespaart u op de kosten voor werving en ontwikkeling van servicedeskmedewerkers.

focus op kernactiviteiten    Door uw servicedesk uit te besteden kunt u zich focussen op het doorontwikkelen van uw ict-voorzieningen én worden uw gebruikers ondersteund met hun ict-vragen. U kunt dan meer gaan sturen op het resultaat.

kennis in huis halen    Met onze 25 jaar ervaring in servicemanagement hebben we een aantal KPI's vastgesteld waarmee we uw servicedesk inrichten. Zo krijgt meer inzicht in de prestaties en zorgen wij voor gekwalificeerde medewerkers.

     

Uw server-, netwerk- en werkplekbeheer uitbesteden kan zowel in zijn geheel als gedeeltelijk. Wij geloven in een persoonlijke benadering. Onze beheerders komen op regelmatige basis langs om vragen van u en uw eindgebruikers te beantwoorden. Daarnaast waken onze beheerders op afstand over uw omgeving. Dat doen ze nu al bij ruim honderdtwintig organisaties.

kosten beheersen    Door uw beheer geheel of gedeeltelijk uit te besteden wordt u voor een vast bedrag per jaar ondersteund en heeft u verder geen personele kosten. De kosten van uw beheer worden hiermee transparant en voorspelbaar.

focus op kernactiviteiten    Wanneer u het dagelijks beheer van uw omgeving uitbesteedt, kunt u zich richten op het verbeteren en vernieuwen van uw ict-voorzieningen. Een ervaren beheerteam waakt over uw ict-omgeving.

kennis in huis halen    Door uw beheer aan OGD uit te besteden haalt u de kennis in huis van ruim vijftig beheerders. Naast een vaste beheerder die u op locatie ondersteunt, staat het hele team voor u klaar.

     

Of u nu op zoek bent naar een werkplek uit de cloud of een eigen omgeving vanuit een datacentrum, u hoeft zich helemaal geen zorgen meer te maken over uw ict. U krijgt een flexibele, stabiele en veilige omgeving. Wij leggen u namelijk geen standaardomgeving op, maar werken juist een infrastructuur op maat uit. Hierin nemen we al uw eisen en wensen op.

kosten beheersen    Doordat u een flexibele totaaloplossing afneemt krijgt u goed zicht in de kosten voor uw ict. Deze worden transparanter en beter voorspelbaar, zodat u hier gericht op kunt sturen. Daarnaast kunt u eenvoudig uitbreiden of krimpen.

focus op kernactiviteiten    Door uw ict uit te besteden kunt u zich maximaal focussen op de kernactiviteiten van uw organisatie. Wij waken over uw ict-voorzieningen en zorgen dat deze beschikbaar zijn voor uw medewerkers.

kennis in huis halen    Wanneer u uw hele ict uitbesteedt aan OGD, haalt u een specialist in huis die over uw ict-omgeving waakt. We houden uw omgeving up-to-date met de nieuwste bewezen technieken.

     
 
 
 
 

contact

alle velden zijn verplicht