Neem contact met ons op

Delft Hoofdkantoor

 • T 015 7822000
 • F 088 6500099
 • Rotterdamseweg 380
 • 2629 HG Delft
 

Amsterdam

 • T 020 4287126
 • F 088 6500099
 • Prinsengracht 739
 • 1017 JX Amsterdam
 

Utrecht

 • T 030 2392090
 • F 088 6500099
 • Drieharingstraat 6-8
 • 3511 BJ Utrecht
 

Eindhoven

 • T 040 2464055
 • F 088 6500099
 • Tramstraat 32-34
 • 5611 CR Eindhoven
 

Enschede

 • T 053 4327750
 • F 088 6500099
 • Brammelerstraat 17
 • 7511 JG Enschede

Contactformulier

Neem contact op met OGD via onderstaand formulier. Wilt u ons liever meteen aan de lijn? Bel dan met 088 65 00 000. 

 
 
 

OGD Delft

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Delft Zuid loop je de trap op en ga je links richting de TU-wijk. Het fietspad loopt met een brug over het water. Dit fietspad blijf je volgen totdat je aan de linkerkant een trap naar beneden ziet. Deze trap ga je af en daarna sla je linksaf. Vervolgens loop je onder het viaduct door. Het nieuwe pand bevindt zich aan de rechterkant. 

Met de auto vanaf de A13 richting Delft

Vanaf de A13 (tussen Den Haag en Rotterdam neem je afslag 10 richting Delft-Zuid. Blijf links op de N470 richting Delft-Zuid. Sla linksaf richting Schoemakerstraat. Vervolgens neem je de tweede afslag rechts naar de Waterman weg. Sla linksaf naar de Mekelweg en direct rechts, de Kluyverweg op. De eerste afslag rechts is de Rotterdamseweg. Het nieuwe pand bevindt zich aan de linkerkant.

OGD Amsterdam

Met het openbaar vervoer (tram)

Vanaf NS-station Amsterdam Centraal kunt u de volgende trams nemen naar de halte Prinsengracht-Leidsestraat: Tram 1, 2 en 5. Dit is de zesde halte vanaf het Centraal.

Vanuit andere richtingen kunt u de trams 6, 7 en 10 nemen naar het Leidseplein. Vanaf het Leidseplein is het slechts 5 minuten lopen naar de Prinsengracht.

Met de auto

Vanuit Amersfoort (A1)

Neem de A1 richting Amsterdam. Bij knooppunt Watergraafsmeer verandert u van snelweg, u gaat hier van de A1 naar de A10 in de richting Den Haag. Neem de afslag S112 richting Centrum, Duivendrecht Diemen-Zuid, Amsterdam Zuid-Oost. Hier komt u op de Gooische Weg, deze rijdt u uit tot aan het Prins Bernardplein. Bij dit plein neemt u de eerste afslag rechts en komt u op de Wibautstraat. Deze rijdt u uit tot aan de Mauritskade. Hier slaat u links af. De Mauritskade gaat over in de Stadhouderskade. Deze rijdt u door tot aan de stoplichten voor het Rijksmuseum. Hier slaat u rechts af en gaat u rechtdoor de Spiegelstraat op. De eerste gracht die u tegenkomt is de Prinsengracht. Hier gaat u over het bruggetje gelijk links de gracht op.

Vanuit Utrecht (A2)

Neem de A2 richting Amsterdam. Bij Amsterdam neemt u de afslag S110 richting centrum. Als u over de Amstel bent gegaan, slaat u rechtsaf de President Kennedylaan in. Dit is nog steeds de s110. Deze gaat over in de Amsteldijk. U rijdt door tot de Mauritskade, waar u linksaf slaat. De Mauritskade gaat over in de Stadhouderskade. Deze rijdt u door tot aan de stoplichten voor het Rijksmuseum. Hier slaat u rechtsaf en gaat u rechtdoor de Spiegelstraat op. De eerste gracht die u tegenkomt is de Prinsengracht. Hier gaat u over het bruggetje gelijk links de gracht op.

Vanuit Rotterdam, Den Haag (A4)

Neem de A4 richting Amsterdam. Bij Amsterdam gaat u de A10, Ringweg-Zuid op. U verlaat de A10 en neemt S108 richting centrum. Dit is de Amstelveense Weg, die overgaat in het Stadionplein. U slaat rechtsaf om de S108 te blijven volgen over de Stadionweg. Deze gaat over op de Hobbemakade, die u afrijdt tot aan de Stadhouderskade met aan de linkerkant het Rijksmuseum. Bij de stoplichten slaat u linksaf en direct weer rechtsaf en gaat u rechtdoor de Spiegelstraat op. De eerste gracht die u tegenkomt is de Prinsengracht. Hier gaat u over het bruggetje gelijk links de gracht op.

OGD Utrecht

Met het openbaar vervoer

OGD Utrecht bevindt zich op 10 minuten loopafstand van NS-station Utrecht Centraal. Loop richting Vredenburg / Centrum. Bij de uitgang van Hoog Catherijne steekt u het Vredenburgplein over. OGD Utrecht bevindt zich in het pand tussen restaurants de Garde en Vis en Meer, op de derde etage.

Met de auto

Rijd naar het centrum van Utrecht, richting Centraal Station. Daar kunt u parkeren in de nabijgelegen parkeergarages van Hoog Catherijne. U kunt vanaf dat punt naar OGD Utrecht lopen.

OGD Eindhoven

Met het openbaar vervoer

Vanaf NS-station Eindhoven is het vijf minuten lopen naar OGD Eindhoven. Steek het Stationsplein over in de richting van de Pathé-bioscoop. De Dommelschstraat staat al aangegeven vanaf het plein. Ga linksaf bij de bioscoop de Dommelschstraat in en loop rechtdoor totdat u links de Effenaar ziet liggen. Ga nu rechts de Tramstraat in. Na 250 meter is het aan de rechterkant.

Met de auto

Vanaf de A58 / A2 (Tilburg / Breda)

Neem afslag 30 (Centrum / Strijp) en vervolg deze tot aan de rotonde. Neem dan de eerste afslag (Beukenlaan). Ga na 150m linksaf de Strijpsestraat op en vervolg deze 1.5 km. Daarna gaat u linksaf de Willemstraat op en vervolgt u deze 1,2 km tot de stoplichten. Sla hier vervolgens linksaf (Bilderdijklaan). Bij de tweede stoplichten (na ongeveer 1 km) slaat u linksaf de Vestdijk op. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtsaf de Tramstraat op, waarna u deze 500m blijft volgen. Aan de linkerkant bevindt zich het kantoor van OGD Eindhoven.

U kunt voorafgaand aan uw bezoek een gratis parkeerplaats bij ons reserveren.

Vanaf de A67 (Someren / Venlo) / A2 (Weert / Roermond)

Ga bij knooppunt Leenderheide rechtsaf de Leenderweg op. Vervolg deze 2 km, waarna er een splitsing van de weg komt met stoplichten. Ga rechtsaf de Hertogstraat op (deze gaat over in de Vestdijk). Vervolg de weg ongeveer 1 km, ga bij de stoplichten rechtsaf en meteen linksaf de Tramstraat op, waarna u deze 500m blijft volgen. Aan de linkerkant bevindt zich het kantoor van OGD Eindhoven.

U kunt voorafgaand aan uw bezoek een gratis parkeerplaats bij ons reserveren.

Vanaf de A50 (Nijmegen / Den Bosch)

Vervolg de A50 richting centrum Eindhoven (J.F. Kennedylaan). Na ongeveer 7 km slaat u rechtsaf (voor de Rabobank), de Vincent v/d Heuvellaan op. Bij de stoplichten aan het einde gaat u linksaf. Ga nu rechtdoor, onder het spoor door en sla bij de stoplichten linksaf, het Stationsplein / de Stationsweg op. Nadat u het station en de Effenaar bent gepasseerd gaat u rechtsaf. Neem de twee straat rechts, de Nachtegaallaan op.  Na ongeveer 1 km gaat u rechtsaf bij de stoplichten. Vervolg de kanaalstraat tot de eerste rechts, de Tramstraat. Blijf deze 500m volgen: aan de linkerkant bevindt zich het kantoor van OGD Eindhoven.

U kunt voorafgaand aan uw bezoek een gratis parkeerplaats bij ons reserveren.

OGD Enschede

Met het openbaar vervoer

Verlaat het NS-station Enschede via de uitgang Zuid. Loop vanaf het stationsplein rechtdoor de Piet Heinstraat in, richting Bibliotheek/Politie. De Brammelerstraat is na 130 meter aan de linkerkant. Het OGD-kantoor is na 50 meter aan de rechterkant. 

Met de auto

Neem op de A35 de afslag Enschede (afrit 25). Ga bij de stoplichten linksaf op de Zuiderval richting Centrum. Ga bij twee stoplichten rechtdoor en op de rotonde rechtsaf richting Centrum. Ga bij de volgende rotonde rechtdoor, de Brammelerstraat is na 300 meter aan de rechterkant. Het OGD kantoor is het tweede pand aan de rechterkant, net voor de paaltjes waar het autovrije centrumgebied begint.

Tegenover de ingang van het kantoor is de parkeergarage "Stationsplein". Deze parkeergarage is 24 uur per dag geopend en heeft een uurtarief van €2,30 en een dagtarief van €11,50 (tarieven 2013). Informatie over parkeren in Enschede vindt u hier.

Met de fiets

Er staan tien fietsnietjes voor de ingang van het kantoor. Op 50 meter van het OGD-kantoor is er een gratis bewaakte fietsenstalling, "de Graaff", geopend van 08:30-18:30 (ma-wo) of 08:30-05:00 (do-vr). Informatie over fietsparkeren in Enschede vindt u hier.