IPON 19-20 maart

Innovatie Platform Onderwijs Nederland 19-20 maart

IPON2014_logo.jpgOp woensdag 19 en donderdag 20 maart 2014 vond in de Jaarbeurs Utrecht de zevende editie van IPON plaats, met naast de beurs een zeer gevarieerd congres- en seminarprogramma. Het doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware, software en ict-diensten.

Succesvol digitaliseren in de klas

Dit jaar deelden we onze ervaringen met succesvol digitaliseren in de klas. Dit deden we op onze stand op de beursvloer en op woensdag 19 maart in het Groene theater.

Aan de hand van voorbeelden van onze klanten vertellen we u per element wat we met onze klanten geleerd hebben. We laten zien wat er is gedaan om te digitaliseren in de klas en welke lessen daaruit te leren zijn. 

Theatersessie 

Op woensdag 19 maart deelden we in het groene theater op IPON drie cases van succesvol digitaliseren in de klas. Was u niet in de gelegenheid om op deze dag onze sessie bij te wonen? We komen graag bij u langs op school. Via het onderstaande formulier kunt u een afspraak maken. Lees hier alvast een aantal lessen van de sessie terug.

Maak een afspraak om te praten over digitaliseren in de klas op uw school:

 
 
 
:
 

Voor meer informatie over OGD in het onderwijs klik hier

contact

alle velden zijn verplicht