Overheid & ICT 23-25 april

overheidenict-2013.pngOp dinsdag 23 tot en met donderdag 25 april was in de Jaarbeurs in Utrecht de beurs Overheid en ICT 2013. In totaal kwamen ruim 6000 bezoekers op deze beurs waar ook OGD aanwezig was. Op de beurs deden we een onderzoek waarvan live de resultaten te volgen waren op de stand en via deze pagina. In totaal deden ruim 200 bezoekers mee met dit onderzoek. De deelnemers gaven hun antwoord op vragen over kwaliteit van ict en bezuinigingen, de overheidscloud, veiligheid en het nieuwe werken.
  

Resultaten van het onderzoek voor u beschikbaar

We hebben alle resultaten verwerkt in een whitepaper. U kunt de whitepaper downloaden op de volgende link: Download whitepaper (pdf)

Op de hoogte blijven van ander nieuws en onderzoek

Regelmatig publiceren wij nieuws en onderzoek over ict. Wilt u deze ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter en wij houden u per mail op de hoogte.

 
 
 
 

overheidenict-2013.pngOverheid & ICT is hét platform voor ict-toepassingen en -diensten in de overheidssector. Het is de enige vakbeurs in Nederland die in een dusdanige omvang (ruim 140 exposanten, ruim 6.100 bezoekers in 2012) de hele markt bij elkaar brengt. Van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 april troffen vraag en aanbod op het snijvlak van overheid en ict elkaar. Het overkoepelende thema van deze Overheid & ICT 2013 was "Informatie als sleutel voor de slimme overheid."

Voor alle informatie over de beurs kunt u natuurlijk ook terecht op de website van Overheid & ICT.

Coconut-1-580px.pngOGD heeft een lange historie van samenwerken met klanten uit de overheid. Uit verschillende raamcontracten en aanbestedingen en andere samenwerkingen heeft OGD uiteenlopende ervaring op het raakvlak van het openbaar bestuur en de ict. In totaal werkten we met liefst 6 ministeries, 8 provincies en 151 gemeentes samen.

overheidenict-2013.pngOp dinsdag 23 tot en met donderdag 25 april gaan wij in gesprek met de bezoekers van Overheid en ICT 2013. OGD is aanwezig op de beurs omdat we ons thuis voelen binnen deze sector. OGD’ers zijn proactief, informeel en persoonlijk. Dat is waarom onze klanten binnen de overheid en non-profit sector ons waarderen.

"Samen nadenken over slimmere ict"

Natuurlijk vertellen we u graag onze ervaringen over de rol van ict voor de overheid. Maar we horen nog liever uw mening. Er speelt veel binnen de overheid en om onze klanten beter te kunnen helpen moeten we ook hun belangen beter begrijpen. Daarom organiseren we tijdens Overheid & ICT het onderzoek “Samen nadenken over slimmere ict”.

Bezoekers kunnen tijdens de beurs via hun mobiele telefoon of tablet hun mening geven over een aantal thema’s. Ook zullen er OGD’ers rondlopen met mobiele apparaten die mensen om hun mening vragen. De resultaten zullen live op onze stand worden weergegeven.

White paper

De resultaten van het onderzoek "Samen nadenken over slimmere ict" houden we vanzelfsprekend niet voor onszelf. Deze zullen we snel mogelijk met u delen in een speciale white paper over de combinatie van ict en de overheid. De publicatie van deze white paper zal onder andere op onze nieuwsblog bekend worden gemaakt.

Bezoek ons en neem deel

We hopen u te ontmoeten op de beurs. Dus loop gerust even langs op onze stand B044. U kunt dan ter plekke deelnemen aan het onderzoek "Samen nadenken over slimmere ict" en live de resultaten van het onderzoek volgen. Los van het onderzoek spreken we u natuurlijk ook graag om van gedachten te wisselen.

Coconut-2-580px.png

contact

alle velden zijn verplicht