Microsoft TechDays 16-17 april

TechDays14_Logo.gifOp woensdag 16 en donderdag 17 april vinden de Microsoft Techdays 2014 plaats in het World Forum in Den Haag. TechDays is hét jaarlijkse kennisevenement voor IT-professionals, software developers en voor iedereen met een passie voor technologie. Met vele tientallen sessies biedt TechDays dit jaar meer mogelijkheden om in korte tijd diepgaande kennis op te doen over de nieuwste technologische ontwikkelingen met betrekking tot uw vakgebied.

Vorig jaar introduceerden we tijdens de Techdays voor het eerst de ict-expert talks. Ook dit jaar staan we weer met de ict-expert talks op de Techdays. Bekijk hieronder de 31 experts die vorig jaar hun kennis met u deelde.

Via deze link kunt u zich aanmelden voor het evenement. 

Bekijk onze ictexperttalks direct op YouTube.

Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart organiseerde Microsoft de TechDays 2013 in het World Forum in Den Haag. Twee dagen lang deelden sprekers van over de hele wereld hun kennis met de aanwezigen. OGD was hierbij aanwezig en bouwde speciaal voor de TechDays 2013 een tv-studio waar we experts en bezoekers interviewden: de ictexperttalks.

Waarom kennis delen zo belangrijk is

De kennis van een ict-professional is zijn belangrijkste tool. Ook onze OGD’ers zouden nergens zijn zonder. Kennis maakt onze oplossingen slimmer, beter, goedkoper en efficiënter. Wij merken dat de mooiste oplossingen tot stand komen wanneer we kennis delen met u. Samen weten we meer dan alleen.

Alle kennis staat online

Daarom hebben we op de TechDays de ictexperttalks gehouden: om hun kennis beschikbaar te maken voor alle it-pro’s. Tijdens de beurs kon u al live meekijken op ons YouTube-kanaal. En nu staat de hele collectie online op ogd.nl/ictexperttalks.

Zo kunt u van David Chappell leren wat de gevolgen van public en private cloud zijn voor ict-professionals (zie ook dit nieuwsbericht op computable.nl).

Of u kunt luisteren naar Iris Classon. Zij werd in slechts 18 maanden een ontwikkelaar en gaf vier sessies op de TechDays. Hoe is ze zo snel gegroeid?

Of leer van een van de 29 andere sprekers over onder andere SharePoint, application compatibility, Office 365, Windows Azure of security. Bekijk ze allemaal op het ictexperttalks-kanaal.

contact

alle velden zijn verplicht