Thema: sociale media

Groeien is bloeien

Bloeien is groeien

Bloeien als medewerker betekent groeien als organisatie. Zo zien wij het. Via een intern sociaal netwerk gebruik je de kracht van sociale media om de ontwikkeling van uw medewerkers te ondersteunen. Als medewerkers doorgroeien, groeit de organisatie als geheel. Dat is samen slimmer.

Maar hoe helpt een intern sociaal netwerk nou precies bij de ontwikkeling van uw medewerkers?

Jezelf presenteren

Uw medewerkers willen tonen wie ze zijn, wat ze goed kunnen en waar hun ambities liggen. Door sociale media in uw organisatie te gebruiken kunnen uw medewerkers zichzelf profileren en hun kennis, interesses en ervaring etaleren.

Elkaar vinden

Uw medewerkers kunnen niet in hun eentje hun ambities te verwezenlijken. Via interne sociale media zoeken ze collega’s op om hun ideeën te laten bloeien. Dit gebeurt op basis van interesse, ambitie en vaardigheden. Zo stimuleert een intern sociaal netwerk bottom-up innovatie en horizontale interactie.

Samenwerken

Wanneer medewerkers elkaar gevonden hebben, gaan ze groepen vormen om samen te werken. Ze communiceren via interne sociale media en delen er bestanden en andere informatie. Deze informatie is overal en altijd beschikbaar, onafhankelijk van het apparaat waar uw medewerkers mee werken.

Delen

Uw medewerkers vertellen over de successen die ze hebben behaald via het interne sociale netwerk. Hun kennis wordt geborgd in bestanden en groepen en is daarna makkelijk vindbaar. Zo stimuleert een intern sociaal netwerk de kennisdeling in uw organisatie.

Coconut private social network

Om de voordelen van sociale media binnen organisaties in de praktijk te brengen, hebben wij Coconut ontwikkeld. Coconut is een private social network dat zorgt dat kennis in je organisatie gevonden, gefilterd en gedeeld wordt. Mensen kunnen zichzelf profileren, groepen vormen, samenwerken en informatie delen.

Coconut laat uw medewerkers bloeien

contact

alle velden zijn verplicht