Thema: uitbesteden

header.png header.png
header.png

1. Aanbevelingsscore van 97%
Onze klanten zijn tevreden met de dienstverlening. En dat vertel je door! Uit de onderzoeksresultaten blijkt dat 97% van de ondervraagde klanten OGD aan peers aanbeveelt als partner voor ict-uitbesteding. In het domein End User Management ligt dit percentage zelfs op 100%. Daarmee behaalt OGD de eerste plek. “Een overtuigend debuut want de klantengroep bestaat grotendeel uit promoters,” volgens Giarte.

2. Flexibel en no-nonsense
Als ict-dienstverlener horen we, met 800 man, bij de top 100. Maar we hebben ons er altijd hard voor gemaakt om niet log en bureaucratisch te worden. En dat merken onze klanten:

  • "Betrouwbaar, flexibel, meedenkend, vooruitstrevend."
  • "Geen flauwekul-SLA's maar gewoon goede - bij te sturen - dienstverlening."
  • "In vergelijking met onze vorige leverancier is OGD een verademing. Veel aandacht van het management, korte lijnen, veel expertise, hoog opgeleide mensen, flexibel. We voelen ons weer een echte klant."

3. Zowel standaard als op maat
Wij werken hard om zowel de standaard- als niet-standaarddienstverlening voor klanten op hoog niveau aan te bieden. En dat zien we terug in de waardering. In 2014 willen wij hier samen met u nog beter in worden.

  • "Ze hebben hele slimme mensen in dienst. Dat werkt heel prettig. We hebben een duidelijke en open communicatie met OGD op verschillende niveaus."
  • "Als je iets bij ze aangeeft wordt daarop vrijwel altijd meteen actie ondernomen."

Over de Giarte Outsourcings Performance 
Ieder jaar meet Giarte de klanttevredenheid onder klanten van Nederlandse ict-dienstverleners zodat organisaties kunnen zien hoe hun serviceniveau zich verhoudt tot de rest. OGD haalde dit jaar een prachtige score.

U kunt het volledige onderzoek hier lezen.

contact

alle velden zijn verplicht