paginaheader-werving-2013_q4.png

Al achthonderd ict’ers zijn er inmiddels achter gekomen dat ze OGD’er zijn. OGD’ers zijn er in allerlei vormen, parttime en fulltime: system engineers, technisch specialisten, consultants, projectleiders, ontwikkelaars, servicemanagers, noem maar op. Als OGD'er werk je vanuit vijf vestigingen in Nederland. Door je vakkennis en liefde voor techniek krijg je de kans te werken bij gave klanten in de industrie, zakelijke dienstverlening, overheid, onderwijs en zorg.

Als OGD’er sta je er bij je klanten om bekend dat je graag meedenkt, prettig communiceert en technisch inzicht combineert met een focus op de klantvraag. Je bent er om te helpen. Als het goed is voor de klant, dan is het goed voor jou. Dat blijkt uit onze kernwaarden.

Onze cultuur

Echte OGD’ers stoppen niet na hun studie met leren. Je volgt regelmatig opleidingen, hebt meerdere certificeringen op zak en bent altijd bezig met de volgende halen. Je deelt je kennis graag met de jongere, minder ervaren OGD’ers, zodat iedereen baat heeft bij je kennis.

Opleidingen

Je houdt van gezelligheid. Elke vrijdagavond gaat op het hoofdkantoor de tap open, en door het hele jaar worden er feesten en activiteiten georganiseerd. Veel van die activiteiten hebben een link met techniek. Want OGD’ers zijn en blijven techneuten in hart en nieren.

Activiteiten

Vacatures Solliciteer direct

Ben jij eigenlijk een OGD’er, maar werk je nog niet bij OGD? Bekijk dan onze vacatures of er iets voor jou tussen zit. Of stuur een open sollicitatie. Want voor elke OGD’er is er een plek bij ons.

icoontje-vast_contract.png

Direct een vast contract?

Ben je een hoogopgeleide ict’er met enkele jaren relevante werkervaring, en ben je toe aan een werkgever waar je gave projecten kan doen, opleidingen kan volgen en volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Bij OGD maak je dan kans direct een vast contract te krijgen. Of je in aanmerking komt, hoor je al vroeg in het sollicitatieproces.

giarte-logo.png

Uitbesteden op topniveau

Als OGD'er werk je niet bij het eerste het beste bedrijf. Dit jaar zijn we namelijk nummer 1 in het onderzoek Outsourcing Performance van onafhankelijk onderzoeksbureau Giarte, op het gebied van End User Management. Of, om het rapport van Giarte te citeren: "Of all service providers who deliver in the EUM-domain, OGD has the highest recommendation score. All clients are positive." 

Ben je wel een OGD'er maar nog geen specialist?

OGD is altijd op zoek naar studenten en starters die hun eerste stappen willen zetten in de ict.

Studenten

Wil je aan je cv bouwen naast je hbo- of universitaire studie? Doe je graag werkervaring op in de ict? Zoek je een leuke manier om je studentenleven te financieren? Lees verder

Starters

Ben jij een starter op zoek naar een uitdagende baan? Wil je je carrière in de ict goed beginnen? Bij een bedrijf dat zich inzet voor jouw ontwikkeling? Lees verder

contact

alle velden zijn verplicht