Recente activiteiten

Technival_logo.pngIn 2010 is het idee ontstaan om op grootse wijze duidelijk te maken dat OGD een organisatie is die techniek en plezier hoog in het vaandel heeft staan. De vorm die we hieraan wilden geven was snel bedacht: een kermis, met alle elementen van een festival der techniek. Een plek waar van alles te beleven is en die door OGD’ers wordt georganiseerd voor iedereen die hen lief is.

En zo ontstond in 2011 Technival, hét zomerevenement voor medewerkers, hun partners, kinderen en vrienden. Tijdens Technival verandert ons hoofdkantoor in Delft een dag lang in een kermis vol techniek. Met workshops en demo’s, een speelpaleis voor de allerjongste en natuurlijk veel gadgets, games, muziek, eten en drinken.

Alle workshops en sessies worden ontworpen, gebouwd en gepresenteerd door OGD’ers, de gemeenschappelijke deler is onze passie voor techniek. Technival is een heus begrip aan het worden, een jaarlijks evenement dat je als OGD’er niet mag missen.

Al sinds 2004 gaan we jaarlijks met collega’s zeilen, de laatste jaren nabij de pittoreske stad Sneek. Deze traditie staat binnen OGD bekend als ‘het Valkjesweekend’. De naam komt uiteraard van het type zeilboten waar we mee zeilen: de Valk. Deze polyester zeilboten kunnen gemakkelijk door een kleine bemanning gevaren worden, perfect om onder leiding van een ervaren collega wat van het zeilen te leren.

Sneek geniet grote bekendheid dankzij de Sneekweek, het grootste zeilevenement op binnenwater van Europa. Het Valkjesweekend is een feestweekend met als uitvalsbasis een authentieke boerderij met alle faciliteiten en als speeltuin het prachtige Sneekermeer. Ieder jaar opnieuw succes verzekerd, weer of geen weer.

Uiteraard is het voor iedere OGD’er mogelijk om zich in te schrijven voor dit geweldige evenement. Ieder jaar blijkt het bovendien weer de ideale gelegenheid om een groot aantal collega’s te leren kennen in een relatief korte tijd.

Sinds 1988 houdt OGD elk jaar in januari een groot feest voor alle medewerkers om het nieuwe jaar in te luiden. Tot 2006 organiseerden we dit feest samen met zusteronderneming TOPdesk. Omdat beide partijen te groot werden, zijn we na dat jaar ieder onze eigen weg gegaan.

Het OGD Nieuwjaarsfeest is een waar begrip, niet alleen bij onze medewerkers maar ook daar buiten. Vriend(in), familie, kennis, iedereen is welkom als introducé. Traditiegetrouw wordt de avond geopend met een speech door de directie, waarna er genoten kan worden van een diner, drankjes, snacks, muziek, optredens van BN’ers en nog veel meer.

Ieder jaar wordt er een unieke locatie voor het feest uitgezocht, vaak verbonden aan een bepaald thema. Een aantal recente locaties van het Nieuwjaarsfeest:

  • De Thalia Lounge (Rotterdam)
  • De Cruise terminal (Rotterdam)
  • De Winkel van Sinkel (Utrecht)
  • Het Kurhaus (Scheveningen)
  • Panama (Amsterdam)

Als invulling van de avond zijn er al vele BN’ers langsgekomen: DJ Paul Elstak, Diva’s of Dance, George Baker, Mental Theo, T-Spoon en vele, vele anderen. Hieronder kan je een videoverslag bekijken van het Nieuwjaarsfeest 2013.

Naast de grotere activiteiten worden er door het jaar heen tal van andere activiteiten georganiseerd, soms voor een enkele vestiging en soms landelijk.

Zo is er iedere vrijdag een borrel op een van de vestigingen en op het hoofdkantoor. Iedere vestiging van OGD heeft zijn eigen bar, waar de borrels grotendeels plaats vinden. Met goed weer verplaatst de borrel op de vestigingen met een dakterras of een tuin naar buiten, waar onder het genot van een drankje en een hapje de week besproken wordt.

Naast de reguliere borrels gaan we ook regelmatig karten, bowlen of iets anders actiefs doen. Zijn we regelmatig te vinden op de CeBIT in Hannover. Hebben we een jaarvergadering met steeds wisselende locatie en activiteiten. Kun je regelmatig een iPad of andere gadget winnen met een actie. En nog veel meer…

Om een goede indruk te krijgen van alle activiteiten kun je een kijkje nemen op Facebook of op Youtube.

contact

alle velden zijn verplicht