Professional

OGD is altijd op zoek naar goede professionals die verder willen groeien. We bedienen binnen de ict een brede markt, waardoor we altijd uitdagende projecten hebben, zowel op technisch als op organisatorisch vlak. Heb je een hbo- of universitaire opleiding gevolgd? Of je nou met uitbesteding, projecten en advies, softwareontwikkeling of in de detachering aan de slag wilt; we hebben altijd wel een passende uitdaging voor je.

Werk & carrière

Voor professionals met een aantal jaren werkervaring hebben we veel verschillende mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rol binnen onze uitbestedingdiensten? Of een functie als technisch specialist of adviseur binnen onze businessunit Projecten & Advies? Uiteraard hebben we ook vacatures voor niet-technische functies. Lees verder

Opleiding & certificering

Werken bij OGD betekent ook dat je opleidingen gaat volgen en jezelf gaat ontwikkelen, zowel in je kennis als in je loopbaan. Lees verder

Voorwaarden

Lees alles over de voorwaarden die wij onze medewerkers bieden. Lees verder

Procedure

Bij OGD houden we van snel schakelen. Daarom is onze sollicitatieprocedure simpel en helder. Lees verder

Als professional is het niet altijd even makkelijk om de overstap naar een nieuwe werkgever te maken. Mogelijk heb je een koophuis, kinderen of andere verplichtingen waar je rekening mee moet houden. OGD denkt altijd met je mee vanuit jouw persoonlijke situatie. Daarnaast kun je als OGD-medewerker van een aantal leuke extraatjes profiteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om op sabbatical te gaan met baangarantie? Of de mogelijkheid om je uren flexibel aan te passen aan je thuissituatie?

OGD is altijd op zoek naar goede, hoger opgeleide professionals die verder willen groeien. We bedienen binnen de ict een brede markt waardoor we altijd uitdagende projecten hebben, zowel op technisch als op organisatorisch vlak. Of je nou met uitbesteding, projecten en advies, software-ontwikkeling of servicemanagement aan de slag wilt: we hebben altijd wel een passend project voor je.

Voor professionals met een paar jaar werkervaring hebben we veel verschillende mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rol als beheerder bij onze clouddienst? Of de functie van projectleider binnen de business unit Projecten & Advies?

Heb je meer dan een paar jaar werkervaring binnen de ict? Dan kun je wellicht als adviseur aan de slag voor een van onze diensten. Of als je liever meer met techniek bezig bent, kun je werken als technisch specialist binnen je vakgebied. Door het brede scala aan klanten en projecten hebben we voor iedereen een passende uitdaging.

Geen techneut? Hou onze vacatures in de gaten, ook als je niet op zoek bent naar een ict-functie. Naast technische functies hebben we ook regelmatig vacatures voor Marketing, P&O, Accountmanagement of Administratie.

Lees verder: Opleiding & certificering

We bieden je zo veel mogelijk ruimte om je kennis te vergroten en te delen. Dit doe je binnen onze kennisclusters:

  • Software-ontwikkeling
  • Ict-infrastructuur
  • Servicemanagement

Een kenniscluster bestaat uit enthousiaste OGD'ers die zich richten op het bestuderen, testen en doceren van een specifiek kennisgebied. Zij organiseren ook onze seniorgroepen die je helpen certificeringen te behalen. Denk onder andere aan MCITP:SA/EA (Microsoft), CCP (Citrix) of CCNA/CCNP (Cisco).

De verschillende cursussen en trajecten worden op alle vestigingen van OGD gegeven, dus ook bij jou in de buurt. En misschien wel het mooiste van dit alles: alle materialen, opleidingen, trajecten en examens krijg je van ons.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelfstandig naar een certificering toe te werken. Voor sommige specialistische certificeringen zijn geen seniortrajecten beschikbaar, maar wel alle materialen en examens. Deze verzorgen we dan uiteraard ook voor je. Blijkt er binnen de organisatie vraag te zijn naar een bepaalde certificering, dan kun je zelfs tijd van ons krijgen om een interne cursus of traject op te zetten in samenwerking met de coördinator Opleidingen. Als je dat leuk vindt uiteraard.

Natuurlijk is er ook ruimte voor de ontwikkeling van algemenere vaardigheden zoals doelgericht communiceren, time- en projectmanagement, projectmethodieken en rapporteren. Ook hiervoor zijn trajecten beschikbaar, sommige intern, andere bij een gespecialiseerd opleidingsbureau.

OGD heeft haar eigen examencentrum, gecertificeerd door Pearson en Prometric. Dit omdat de gemiddelde OGD'er zich voortdurend ontwikkelt en we daar graag de middelen voor bieden. Er worden jaarlijks honderden examens afgenomen. Een ‘private testcenter’ is dan wel zo makkelijk. Gewoon op het hoofdkantoor examen doen in plaats van bij een externe testfabriek.

Je hebt toegang tot alle gangbare ict-examens: van Microsoft MCITP SA, Cisco CCNA tot VMware VCP. Maar ook ITIL, PRINCE2, BiSL en tal van overige specialistische examens.

De brede aanwezige kennis komt verder tot uiting in de verscheidene partnerships van OGD. Inmiddels zijn we onder meer Microsoft Gold Partner, Citrix Silver Partner en Cisco Premier Certified Partner. En dat zijn maar een paar van onze partnerships.

Lees verder: Voorwaarden

Welke voorwaarden kun je verwachten bij OGD? Wat bieden we je allemaal? Hieronder een kort overzicht.

Salaris – Ontwikkeling – Arbeidsvoorwaarden

OGD is niet alleen een leuk bedrijf om voor te werken, we bieden je ook nog een goed salaris en een mooi groeiperspectief. Je kunt je bij ons razendsnel ontwikkelen en ons beleid is om je salaris net zo hard te laten groeien. Onze beloningstructuur is gericht op jouw ontwikkeling.

Je hebt je beloning, carrière en ontwikkelingsmogelijkheden zelf in de hand. Net als onze uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden. Je kunt dus naast een uitstekend salaris ook nog eens gebruik maken van onze flexibele arbeidsvoorwaarden, die je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen.

Gratis opleidingen volgen bij OGD en toch een opleidingsvergoeding?

Je krijgt bij ons een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht kunt gebruiken of waar je studiedagen mee kunt kopen. Werkgerelateerde opleidingen bij OGD zijn gratis! Wist je trouwens dat we bijna alle trainingen en cursussen zelf geven? OGD heeft een zeer uitgebreid opleidingsprogramma voor zowel starters als ervaren medewerkers.

Gratis examens

Ben je klaar met studeren en wil je bij ons examen doen? Dat kan! OGD heeft zijn eigen examencentrum, waar je gratis examens kunt afleggen. Zak je de eerste keer? Geen probleem. Dan plannen we gewoon een nieuw examen voor je in, gratis.

Internetvergoeding

Als OGD’er krijg je een internetvergoeding waarmee je een internetabonnement kunt afsluiten. Zo maak je ook thuis gebruik van ons uitgebreide intranet.

Vergoeding telefoonkosten of mobiel van de zaak

Sommige medewerkers die mobiel bereikbaar moeten zijn, kunnen bij ons kiezen tussen een vaste maandelijkse telefoonkostenvergoeding, een vergoeding op declaratiebasis of een mobiel van de zaak.

Onkostenvergoeding

We vergoeden alle kosten die je maakt voor OGD of bij de uitoefening van je functie. 

Ga je op reis? Sabbatical leave?

Iedereen wil er wel eens een tijdje tussenuit om de wereld te verkennen. Bij ons kan dat met de garantie dat je direct weer aan de slag kunt als je terugkomt.

Meer of minder werken?

Wil je tijdelijk meer of minder werken omdat dat voor even beter uitkomt? Bij OGD kunnen we het aantal uren per week aan jouw wensen aanpassen.

Vakantie!

Je krijgt minimaal 25 + 1 vakantiedagen. Als je wilt kun je extra vakantiedagen kopen of verkopen. Werk je een keer over? Dan kun je ervoor kiezen deze uren te laten uitbetalen of als tijd voor tijd te gebruiken.

Papa of mama geworden?

Ben je papa of mama geworden, dan krijg je drie dagen verlof cadeau en… een leuk presentje.

Een fiets voor (bijna) niets?

Fiets je vaak naar je werk, bushalte of treinstation? Dan kun je bij OGD onder aantrekkelijke voorwaarden een fiets kopen.

Reiskosten

Alle reiskosten die met het openbaar vervoer zijn gemaakt worden vergoed. Ga je met de auto? Dan krijg je de standaard woon- werkvergoeding van € 0,19 netto per kilometer. Bij zakelijke kilometers geven wij je een vergoeding van € 0,19 netto en € 0,10 bruto per kilometer.

Reistijdvergoeding

Wij doen altijd ons best je een mooi en uitdagend project dicht bij huis aan te bieden. Als de reistijd toch te lang wordt, krijg je een ruime reistijdvergoeding.

Pensioenregeling

Wij hebben een uitstekende pensioenregeling bij Zwitserleven. En het mooie is dat OGD tweederde van de premie betaalt. Daarnaast hebben we een premievrije nabestaandenpensioenverzekering.

Goede en voordelige ziektekostenverzekering

OGD heeft een collectieve zorgverzekering met korting, waaraan je vrijwillig kunt deelnemen.

Aanvulling op arbeidsongeschiktheidsvoorziening.

Alle OGD'ers met een inkomen boven de WIA-loongrens krijgen een aanvulling op de wettelijke arbeidsongeschiktheidsvoorziening.

Faciliteiten

Soms is het nodig dat je telefonisch goed bereikbaar bent. Je krijgt dan een tijdelijke mobiel van de zaak. Laptops worden bij ons ook uitgedeeld. Voor sommige ambulante medewerkers worden deze bij aanvang al verstrekt. Maar ook op individuele basis kijken we hiernaar. Heb je geen auto en heb je die wel nodig? Geen nood. Wij zorgen voor een leenauto.

Lees verder: Procedure

Heeft een van onze vacatures je aandacht getrokken? Mooi, dan is het misschien tijd om eens een vrijblijvende afspraak te maken voor een korte kennismaking.

We begrijpen als geen ander dat het soms lastig is om een gaatje in je agenda te vinden voor een afspraak op ons kantoor. Het is dan ook vaak geen probleem om na 17.00u nog een afspraak te maken met een van onze P&O-medewerkers. Hiervoor hoef je alleen maar het sollicitatieformulier in te vullen of een mailtje te sturen met je cv naar info@ogd.nl. Vermeld in je mail wel altijd even op welke vacature je solliciteert.

We houden er verder van om snel te schakelen, vandaar dat je bij ons vaak maar twee keer op gesprek hoeft te komen. In een eerste gesprek wordt vaak al snel duidelijk of we iets voor elkaar kunnen betekenen. En in een tweede gesprek toetsen we je kennis en ervaring, waarna we je direct een aanbod kunnen doen.

Mocht je er behoefte aan hebben dan kunnen we altijd nog een laatste gesprek inplannen om de laatste zaken te bespreken en af te handelen.

"OGD biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen en te specialiseren binnen de vele verschillende facetten van de ict-wereld."

pasfoto-professional.pngHoe ben je bij OGD terecht gekomen?

Ergens tijdens mijn studie sloeg het onvermijdelijke financieringstekort toe. Ik moest dus wel een bijbaan naast mijn studie zoeken. Een van mijn studiegenoten wees mij op OGD die op dat ogenblik de reclameslogan “Naast je studie een baan? Geen kunst aan!” hanteerde. Toen besloot ik bij OGD aan te kloppen.

Wat voor werkgever is OGD?

OGD biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen en te specialiseren binnen de vele verschillende facetten van de ict-wereld. De dynamische aard van deze wereld en de groei van OGD vergen een flexibele organisatie. OGD’ers met het vermogen en de ambitie om de ontstane gaten naar eigen inzicht in te vullen krijgen alle ruimte. De huidige slogan, Samen slimmer is samen met het verantwoordelijkheidsgevoel dan ook een van de sterkste waardes die OGD bezit. Hierdoor hoeft de organisatie niet bol te staan van de regels maar krijg je juist alle ruimte om je eigen OGD uit te vinden.

Hoe ziet je loopbaanpad er uit? Waar ben je begonnen? Wat doe je nu? Wat zijn je plannen?

Het is allemaal begonnen met computers sjouwen bij een middelbare school in Katwijk. Ik heb vervolgens bij vele grote klanten gezeten, zoals een offshorebedrijf waarvoor ik in de Golf van Mexico en Trinidad en Tobago heb gezeten. Uiteindelijk ben ik gevraagd het inkoopproces van hard- en software op te zetten bij OGD. Op dit moment loopt dit proces voor grotere projecten goed, echter moet er nog het een en ander gebeuren om ook de eentjes en tweetjes (inkoopjargon voor kleine deals) ook op een economisch rendabele manier te ondervangen. Daarom ben ik bezig met de ontwikkeling van de OGD-webshop. Deze wordt gevuld met databases van verschillende distributeurs zodat onze klanten straks, geheel geautomatiseerd, direct bij deze distributeurs kunnen inkopen maar toch door OGD gefactureerd worden. Op deze manier wordt OGD steeds meer een one-stop-ict-shop voor diensten, hardware en software zodat onze klanten steeds beter ontzorgd kunnen worden.

Wat doe je buiten je werk? Larpen? Gamen? Casemodden?

Sinds er anderhalf jaar geleden een squashbaan in de hal van ons hoofdkantoor in Delft is gebouwd ben ik redelijk vaak aan het squashen. Ook ben ik een enthousiaste mountainbiker, iets wat ik minder vaak doe dan ik eigenlijk zou willen en moeten van mezelf. Wat natuurlijk niet mag ontbreken in dit rijtje is gamen, (gelukkig) niet meer zo hardcore als vroeger, maar wel de reden dat mijn affiniteit met computers is ontstaan.

contact

alle velden zijn verplicht