Kelly en Gerard: CEO voor 1 dag bij OGD

Het is inmiddels een traditie bij OGD ict-diensten. Aan het eind van het jaar stemmen alle OGD’ers op twee collega’s die een dag de functie van CEO op zich mogen nemen. De eerste keer was dat vanwege de nominatie van onze directeurs Roel Nikkessen en Daan de la Parra voor de CEO van het Jaar-verkiezing van Computable, maar de traditie is inmiddels niet meer weg te denken uit onze bijzondere bedrijfscultuur.

In 2016 was het de beurt aan Kelly en Gerard. Zij waren CEO voor 1 dag en mochten een dag lang de lakens uitdelen, wat resulteerde in een barbershop, massages en fish and chips voor alle OGD’ers. Benieuwd naar de rest? Bekijk de video.

Wil jij dit jaar ook kans maken om een dagje baas van OGD te zijn? Klik hieronder en creëer jouw persoonlijke, perfecte vacature op jebaanismeerdanwerk.nl!

vacatures CTA

 

  • Nelson Matembissa

    LOL… super leuk om te zien 😀 en top idee van de Kelly en Gerard met de awards!