Technival 2017: ben jij erbij?

Ieder jaar vindt op het terrein van ons hoofdkantoor in Delft Technival plaats: hét zomerevenement van OGD ict-diensten, voor en door OGD’ers. Technische workshops, botsauto’s, genoeg eten en drinken, het is de perfecte combinatie van een festival, kermis en techniek. En het is het perfecte bewijs dat bij OGD jouw baan écht meer dan werk is.

Als jij OGD’er bent, kun je er dit jaar op 9 september gewoon bij zijn, samen met vrienden en familie! Bekijk hieronder de aftermovie van vorig jaar, en stel daarna samen jouw eigen vacature samen op jebaanismeerdanwerk.nl.

  • Micha Bessems

    Stil hier. Zal op Technival wel anders zijn. Zometeen iedereen ophalen en dan komen we er aan! #zinin #technival2017

    • Het was zeker anders op Technival! We hopen dat je een leuke dag hebt gehad! 🙂