Bent u klaar voor de switch naar SD-WAN? Doe de test!

Volgens het Amerikaanse onderzoeksbureau Gartner maakt 30 procent van de bedrijven in 2020 gebruik van Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN). Deze zakelijke internetverbinding koppelt verschillende bedrijfslocaties op zo’n manier aan elkaar dat sneller, flexibeler en veiliger kan worden gewerkt dan met een privélijn als IP-VPN. Eerder schreven we over de 7 grootste voordelen van SD-WAN en waarom overstappen de moeite waard is.

Wilt u snel weten of uw bedrijf klaar is voor de overstap naar deze netwerktechniek? Doe dan nu onze test!

In onze volgende blogpost leest u meer over hoe wij SD-WAN in de praktijk toepassen en hoe wij bedrijven ondersteunen in het implementeren van een sneller, meer betrouwbaar en meer flexibel zakelijk netwerk dat kosten kan besparen.