Klaar voor de switch naar 1ict? Doe de test!

Cloud computing is populair, en niet zonder reden. Public clouddiensten zijn niet alleen schaalbaar en flexibel, ze zorgen er ook voor dat je ict-omgeving continu draait en dat de bedrijfsdata altijd en overal beschikbaar is. Het Amerikaanse onderzoeksbureau Forrester voorspelt dat eind 2018 50 procent van de bedrijven ter wereld gebruik maakt van een public clouddienst. Overweeg je om over te stappen naar 1ict, de cloudwerkplek van OGD? Test hieronder gemakkelijk en snel of jouw bedrijf daar al geschikt voor is!

Meer weten over hoe de overgang naar de cloud er voor jouw organisatie kan uitzien? Laat je gegevens achter door te klikken op de knop hieronder, en onze expert Bas van Roon neemt binnen twee dagen contact met je op voor een vrijblijvend gesprek!

1ict CtA