Benut u uw ict optimaal?

Het is niet meer mogelijk om zelf experts te hebben voor iedere technologie die in uw ict-infrastructuur gebruikt wordt. Toch is het fijn wanneer een expert zorgt voor het optimale gebruik van een functionaliteit of de inrichting daarvan. OGD beschikt over experts binnen alle bewezen technologieën. Deze experts kennen alle ins en outs van hun vakgebied en staan graag voor u klaar om u te helpen u bij het optimaal inzetten van uw ict-middelen.

Optimaal gebruiken wat u al in huis heeft

Onze expert geeft u advies hoe u de middelen die u al heeft draaien optimaal in kunt zetten. Zo hoeft u mogelijk niet eens een extra investering te doen omdat u de functionaliteit eigenlijk al in huis heeft. Of u nu op zoek bent naar een hogere beschikbaarheid, efficiëntie of stabiliteit, onze adviseur geeft u inzicht in wat er nog meer uit uw ict-infrastructuur kan worden gehaald.

Advies bij een implementatie

Wanneer u al weet welke techniek u wilt gebruiken, maar u heeft nog geen ervaring met deze techniek, dan helpen onze experts u graag met de implementatie. Ze vertalen uw eisen en wensen naar een technisch ontwerp gebaseerd op de door u aangegeven technologieën en concepten.

Onze tevreden klanten

Bespreek uw vragen direct

Stel uw vraag

Uw contactpersoon

Neem zelf direct contact op met mij op.

Pieter Dols
Business team manager Advies
088 6500 000