Advies voor een professionele BI-omgeving

Start u met Business Intelligence of wilt u uw huidige BI-omgeving professionaliseren, dan staan u uiteenlopende uitdagingen te wachten. Het is niet altijd makkelijk om de juiste keuzes te maken. BI-advies van OGD helpt u aan een ervaren sparringpartner. Onze adviseurs denken graag met u mee, brengen uw BI-uitdagingen in kaart en helpen u op weg naar een professionele BI-omgeving. Kunt u wel wat BI-advies gebruiken? Neem direct contact met ons op.

Snel inzicht in data en rapportages

U wilt een helder advies met betrekking tot uw data en KPI’s. Met een BI-adviseur krijgt u snel inzicht in de staat van uw data. De experts kennen alle ins en outs van hun vakgebied en helpen u graag bij het optimaal inzetten van data, zodat u uw bedrijfsprocessen beter in beeld kunt brengen.

PNG_quickscan_inzoomenOpOmgevingOptimaal inzicht in wat u al in huis heeft

Onze adviseurs gaan samen met u op zoek naar de beste oplossingen op het gebied van Business Intelligence. Of het nu gaat om het uitwerken van rapportages of het inrichten van een selfservice BI-omgeving. Zo weet u snel welke inzichten u uit de data kunt halen.

PNG_quickscan_heldereRapportageHeldere rapportage

In onze rapportage geven we aan welke KPI’s er relevant zijn voor uw bedrijf. Daarbij geven we ook aan hoe u deze zo optimaal mogelijk kan gebruiken en weergeven. Onze experts helpen u graag met het optimaliseren van uw rapportages.

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Wouter Gielen
Hoofd Business Intelligence
088 65 32 900