Advies voor een professionele BI-omgeving

Start je met Business Intelligence of wil je jouw huidige BI-omgeving professionaliseren? Dan staan je uiteenlopende uitdagingen te wachten. Het is niet altijd makkelijk om de juiste keuzes te maken. BI-advies van OGD helpt je aan een ervaren sparringpartner. Onze adviseurs denken graag met je mee, brengen jouw BI-uitdagingen in kaart en helpen je op weg naar een professionele BI-omgeving. Kunt je wel wat BI-advies gebruiken? Neem direct contact met ons op.

Snel inzicht in data en rapportages

Je wilt een helder advies met betrekking tot jouw data en KPI’s. Met een BI-adviseur krijg je snel inzicht in de staat van de data. De experts kennen alle ins en outs van hun vakgebied en helpen je graag bij het optimaal inzetten van data. Zo breng je de bedrijfsprocessen beter in beeld.

PNG_quickscan_inzoomenOpOmgevingOptimaal inzicht in wat je al in huis hebt

Onze adviseurs gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossingen op het gebied van Business Intelligence. Of het nu gaat om het uitwerken van rapportages of het inrichten van een selfservice BI-omgeving. Zo weet je snel welke inzichten je uit de data kunt halen.

PNG_quickscan_heldereRapportageHeldere rapportage

In onze rapportage geven we aan welke KPI’s relevant zijn voor jouw bedrijf. Daarbij geven we ook aan hoe je deze zo optimaal mogelijk gebruikt en weergeeft. Onze experts helpen je graag met het optimaliseren van jouw rapportages.

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Wouter Gielen
Hoofd Business Intelligence
088 65 32 777