Zoek je een BI-specialist?

Ga je aan de slag gaat met jouw BI-omgeving? Dan kun je waarschijnlijk wel wat extra capaciteit en expertise gebruiken. OGD ict-diensten helpt je aan de juiste BI-specialist. Ons BI-team ondersteunt je met het vernieuwen en verbeteren van jouw datawarehouse, BI-omgeving en rapportages. Ben je op zoek naar een BI-specialist? Dan ben je bij OGD aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op.

Maak-kennisMaak kennis met onze BI-specialisten

Wij zijn het BI-team van OGD. Flexibel inzetbaar op het gebied van datawarehouse-ontwikkeling, inrichting van ETL-processen, data modelling, data-analyse en rapportage.

Ben je van plan een nieuw datawarehouse op te zetten, of wil je  jouw BI-omgeving professionaliseren? Wij zorgen voor de juiste specialist op de juiste plek. Onze klanten vinden ons veelzijdig, ambitieus en praktisch. En dat zijn we ook.

48uur-mensen-tariefAls je tijdelijke ondersteuning nodig hebt kiest je voor ict-capaciteit. Je profiteert van ondersteuning van jouw ict-omgeving met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij binnen 48 uur een antwoord op jouw hulpvraag en ervaren ict’ers die direct aan de slag kunnen binnen jouw omgeving, tegen zeer gunstige tarieven.

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Wouter Gielen
Hoofd Business Intelligence
088 65 32 777