Eindgebruikersondersteuning

Goede training maakt techniek eenvoudig

Wij bieden trainingen en opleidingen met de persoonlijke behoeften van uw eindgebruikers als uitgangspunt. U kunt de mooiste techniek bieden, maar eindgebruikers zijn alleen blij als ze er eenvoudig mee kunnen werken. Onze opleidingen voor eindgebruikers helpen hierbij.

Bekijk het aanbod

Rijk portfolio met focus op Windows, Office en Office 365

De meeste van onze opleidingen ontwikkelen we zelf, op basis van best practices, onze jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis van onze gecertificeerde medewerkers. We bieden klassikale cursussen en workshops, praktijkondersteuning van eindgebruikers bij migratietrajecten in de vorm van floorwalkers, maar ook technische trainingen en erkende certificeringstrajecten voor uw beheerders.

Wij hebben een rijk portfolio aan trainingen ontwikkeld, met de focus op Microsoft Windows, Office en Office 365. Dit portfolio hebben we opgebouwd vanuit onze ervaring met vele grootschalige migratietrajecten en implementaties die we door de jaren heen bij onze klanten en bij onszelf hebben uitgevoerd.

De eindgebruiker leert ons wat de beste training is

De inhoud en vorm van onze opleidingen komen tot stand door de directe input van u en uw eindgebruikers en de leerbehoeften die zij aan ons hebben geuit. Naast de vaste basisonderdelen zijn onze lesprogramma’s dan ook flexibel in te delen: de docent houdt een onderwerpenlijst aan, maar de exacte invulling bepaalt hij samen met de cursisten. De cursisten krijgen precies datgene wat ze nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren. Zo voegen onze docenten maximale waarde toe aan uw team.

Wat we voor u doen

Icon_rood_User GroupEindgebruikerstrainingen

U kunt bij ons terecht voor al uw opleidingsvraagstukken. Wij hebben goed uitgedachte trainingen rondom alle Microsoft Office-producten. Denk daarbij niet alleen aan Word, Excel en PowerPoint, maar ook aan de nieuwere producten zoals Office 365, Skype for Business, SharePoint en OneDrive for Business. Tijdens een workshop komen wij bij u langs (in-company). We nemen uw collega’s aan de hand mee door het Office-pakket, zodat ze sneller en efficiënter aan de slag kunnen gaan.

Icon_rood__Settings PreferenceBeheerderstrainingen

Naast trainingen voor eindgebruikers kan OGD technisch specialisten leveren om uw eigen systeembeheerders te trainen of zelfs te begeleiden naar een Microsoft-certificering. U kunt daarbij denken aan beheerderstrainingen op het gebied van bijvoorbeeld Microsoft Exchange, Windows 10, Office 365 of Windows Server 2012 R2.

Icon_rood_Chat CommentsAdvies

Onze docenten geven binnen hun expertisegebied ook advies over de verschillende pakketten. Denk hierbij aan het implementeren van een nieuwe huisstijl of het ontwikkelen van sjablonen in Word en PowerPoint of het inrichten van uw SharePoint-omgeving.

Opleidingen voor eindgebruikers

Cursussen voor Windows en Office

Cursus Werken in de cloud met Office 365
Gaat u werken met Office 365? Wilt u uw medewerkers leren overal te kunnen werken met de mogelijkheden van Office 365? Wij bieden een introductiecursus aan waarin we begrijpelijk uitleggen wat de verschillende onderdelen van Office 365 zijn en hoe deze te gebruiken. Tijdens deze cursus krijgt u handige tips om voortaan effectiever te kunnen werken.

officewindows-09

Cursus Werken met Windows en Office
Stapt u over op Windows 10? En gaan uw medewerkers werken met de nieuwste versie van Microsoft Office? Of hebben uw medewerkers een Windows- of Office-opfrisser nodig? Wij bieden een basistraining waarin de belangrijkste functionaliteiten van Windows, Word, Excel, PowerPoint en OneNote helder worden uitgelegd.

 word

Cursus Word basis
Willen uw medewerkers vaardiger worden met Word? Wij leren ze brieven, rapporten en andere documenten op te stellen. We behandelen onder meer opsommingen, inhoudsopgaves en kop- en voetteksten.

 word-gevorderd

Cursus Word gevorderd
Willen uw medewerkers het maximale uit Word halen? Wij helpen ze hands-on de volgende stap te zetten. We behandelen onder meer het bouwen van formulieren en complexe sjablonen, en het vergelijken van documenten.

 excel

Cursus Excel basis
Willen uw medewerkers leren tabellen, rapporten en overzichten te maken met Excel? Wij bieden ze een heldere, praktische uitleg. We behandelen onder meer het opmaken van cellen, getalnotaties en het structureren van gegevens.

 excel-gevorderd

Cursus Excel gevorderd
Willen uw medewerkers nog meer waarde halen uit hun spreadsheets? Wij bieden ze concrete handvatten om professionele rekenbladen te ontwikkelen. We behandelen onder meer het maken van herbruikbare sheets, beveiliging van sheets en het gebruik van complexe formules.

 powerpoint

Cursus PowerPoint
Willen uw medewerkers slimmer presentaties bouwen in PowerPoint? We behandelen onder meer thema’s en achtergronden, dia-volgorde wijzigen en hand-outs uitprinten.

Cursussen voor cloudopslag en unified communications

Sharepoint

Cursus SharePoint
Gaan uw medewerkers met SharePoint werken of zijn ze er net mee begonnen? Wij leren ze efficiënt met SharePoint werken. We behandelen onder meer de basisfuncties, hoe SharePoint is opgebouwd en hoe medewerkers ermee kunnen samenwerken.

 onedrive

Cursus OneDrive  for Business
Bewaren medewerkers sinds kort hun bestanden op OneDrive of gaan ze dat doen? Wij leren ze het maximale te halen uit deze cloudoplossing. We behandelen onder meer het organiseren en delen van bestanden en mappen.

 skypelync

Cursus Skype for Business
Gebruiken uw medewerkers Skype for Business of gaan ze daarmee beginnen? Wij maken ze stap voor stap wegwijs. We behandelen onder meer (groeps)bellen, doorschakelen, chatten en het delen van bestanden.

Outlook Web App

Cursus Outlook Web App
Microsoft Outlook Web App is de web-based versie van Outlook. In deze cursus maakt u kennis met de verschillende aspecten van het efficiënt en professioneel gebruiken van e-mails, agenda’s, contactpersonen en de takenlijst.

 opleiding icoon-05

Cursus Outlook
Willen uw medewerkers efficiënter omgaan met Outlook? Wij helpen hen met praktische lessen en tips. We behandelen onder meer slimmer omgaan met mail en meer uit agenda’s halen.

Bespreek uw vragen direct

Stel uw vraag

Uw contactpersoon

Neem zelf direct contact op met mij op.

Thijs Leeuwenburgh
Coördinator opleidingen
0886532412