2015--24-7-support---Beeldmerk-zonder-tekstDe servicedesk-oplossing van nu

De Shared Servicedesk is een servicedesk buiten de deur bij OGD op locatie, die u deelt met andere organisaties. Wij ondersteunen in totaal meer dan 130 organisaties en 58.000 eindgebruikers. Doordat er in vaste klantteams en oplosgroepen met hoogopgeleide medewerkers wordt gewerkt, zijn wij in staat u passende ondersteuning en persoonlijke service te bieden. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week.

PNG_call-driven_telefoonBereikbaarheid boven alles

Bereikbaarheid staat bij ons op de eerste plaats en wij streven continu naar voor uw eindgebruikers bekende stemmen aan de telefoon. De grote hoeveelheid calls die op de Shared Servicedesk worden opgelost zorgen ervoor dat u profiteert van alle kennis die wij in huis hebben. Als resultaat worden uw ict-eindgebruikers nog sneller en prettiger geholpen. En daar wordt iedereen blij van.

Veiligheid voorop

De Shared Servicedesk van OGD is ISO 27001:2013-gecertificeerd, dus uw data is bij ons in veilige handen. ISO 27001:2013 is dé internationale certificering voor informatiebeveiliging. Met het certificaat tonen we formeel aan dat we een helder, daadkrachtig beleid voor informatiebeveiliging bezitten en dat we onze business continuity goed geborgd hebben. Zodat u weer een zorg minder heeft.

openingstijden-prijzenOpeningstijden en prijzen

De Shared Servicedesk biedt u 24/7 ondersteuning. Uiteraard kunt u ook kiezen voor ondersteuning op werkdagen van 07:00 tot 19:00 uur, ’s avonds van 19:00 tot 24:00 uur en/of in het weekend. U kunt zelf bepalen of u per call of een vast bedrag per maand betaalt. Heeft u speciale wensen? Maak ze gerust kenbaar.

 

Onze tevreden klanten

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Maarten van der Kleij
Business team manager Operations
088 65 00 000