Ict-capaciteit

Zoekt u een installatie- en projectmedewerker?

 Voor installatie, uitrol, verhuizing, gebruikersondersteuning, inventarisatie, data-entry en testen, bent u bij OGD aan het juiste adres. Wij ondersteunen u waar nodig met onze installatie- en projectmedewerkers. Zij gaan graag bij u aan de slag. Maar laten we eerst even kennismaken.

Maak-kennisMaak kennis met onze installatie- en projectmedewerkers

Wij worden ingezet voor basishandelingen binnen uw ict-afdeling. Bijna iedere uitvoerende ict-klus is bij ons in goede handen. Wij zijn allen hoogopgeleid en functioneren zelfstandig in uw omgeving. Wat onze klanten van ons vinden? Zij vinden ons snel, pro-actief en alert. En dat zijn we ook.

AI_keuzesWaar kunnen we u bij helpen?

Of het nu gaat om ict-installatie en uitrol van soft- en/of hardware, verhuizingen van werkplekken, gebruikersondersteuning op de werkplek, inventarisatie van ict-voorzieningen, het ordenen en invoeren van data of het testen van applicaties en websites. Als installatie en projectmedewerkers kunnen wij u van dienst zijn.

48uur-mensen-tariefKiest u voor ons, dan kiest u voor ict-capaciteit

Als u tijdelijke ondersteuning nodig hebt, kiest u automatisch voor ict-capaciteit. U profiteert van de juiste ondersteuning voor uw ict-omgeving, met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij u binnen 24 uur hulp, ict-ers die direct binnen uw omgeving aan de slag kunnen en dat tegen zeer gunstige tarieven.

We gingen aan de slag en maakten deze klanten blij

Huur een installatie- en projectmedewerker in

Plaats vrijblijvend uw aanvraag. Of bel ons op 088 65 00 000.
  • Sleep je bestanden hier of

Bespreek uw vragen direct:

Roelf ter Berg
Hoofd Accountmanagement
088 65 00 000