Ict-detachering

Zoekt u een ict-adviseur of specialist?

Net niet genoeg ict-expertise in huis om aan de slag te kunnen? OGD ict-diensten kan u helpen aan de juiste adviseur of specialist. Door onze 25 jaar ervaring op het gebied van infrastructuur, service management en software- ontwikkeling, beschikken wij over adviseurs en specialisten met uiteenlopende kwaliteiten. Bent u op zoek naar een adviseur of specialist, dan helpen wij u graag aan de juiste ict-expert. Maar laten we eerst even kennismaken.

Maak-kennisMaak kennis met onze ict-adviseurs en specialisten

Wij kijken graag samen met u naar uw case en helpen u op weg naar verandering en verbetering. Ons team bestaat uit technisch adviseurs, specialisten en servicemanagementadviseurs. Bij strategische uitdagingen of  tactische en operationele issues zorgen wij voor de juiste adviseur op de juiste plek. Onze klanten vinden ons veelzijdig, inspirerend, objectief, ambitieus en praktisch. En dat zijn we ook.

48uur-mensen-tariefKiest u voor ons, dan kiest u voor ict-detachering

Als u tijdelijke ondersteuning nodig hebt, kiest u automatisch voor ict-detachering. U profiteert van de juiste ondersteuning voor uw ict-omgeving met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij u binnen 24 uur hulp, ict-ers die direct binnen uw omgeving aan de slag kunnen en dat tegen zeer gunstige tarieven.

Wij gingen aan de slag en maakten deze klanten blij

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Roelf ter Berg
Hoofd Accountmanagement
088 65 00 000