Ict-detachering

Zoekt u een applicatiebeheerder?

Wanneer u op zoek bent naar iemand die uw applicaties kan onderhouden of wijzigen, heeft u de juiste kennis en expertise niet altijd in huis. OGD ict-diensten helpt u graag aan de juiste applicatiebeheerder, die uw functionele vraag analyseert en vertaalt naar de benodigde verandering.

Wij bieden ervaren applicatiebeheerders voor de bekende bedrijfsapplicaties en jonge academici die zich uw bedrijfsspecifieke applicaties snel eigen maken. Heeft u een functioneel applicatiebeheerder nodig? Wij gaan graag voor u aan de slag. Maar laten we eerst even kennismaken.

Maak-kennis

Maak kennis met onze applicatiebeheerders

Wij hebben ons gespecialiseerd in het beheren van diverse applicaties. Van Office tot SharePoint en van diverse CRM-pakketten tot TOPdesk Servicemanagement Tooling. Met onze technische opleidingsachtergrond, ervaring en ontwikkeling zijn wij in staat om bij verschillende werkgevers op niveau te functioneren. Wat klanten van ons vinden? Zij vinden ons: betrouwbaar, meedenkend en gedreven. En dat zijn we ook.

AI_keuzesWaar kunnen we u bij helpen?

We leveren zowel functioneel als technisch applicatiebeheer. Als functioneel beheerders zijn gewend om mee te denken met de organisatie en gewenste functionaliteiten te analyseren en te vertalen naar wijzigingen in uw applicatie. Onze technisch beheerders leveren een stabiele, veilige en betrouwbare omgeving door pro-actief beheer.

48uur-mensen-tariefKiest u voor ons, dan kiest u voor ict-detachering

Als u tijdelijke ondersteuning nodig hebt, kiest u automatisch voor ict-detachering. U profiteert van de juiste ondersteuning voor uw ict-omgeving met een flexibele karakter. Bovendien garanderen wij u binnen 48 uur hulp: ict’ers die direct binnen uw omgeving aan de slag kunnen en dat tegen zeer gunstige tarieven.