Ict-detachering

Zoekt u een installatie- en projectmedewerker?

 Voor installatie, uitrol, verhuizing, gebruikersondersteuning, inventarisatie, data-entry en testen, bent u bij OGD aan het juiste adres. Wij ondersteunen u waar nodig met onze installatie- en projectmedewerkers. Zij gaan graag bij u aan de slag. Maar laten we eerst even kennismaken.

Maak-kennisMaak kennis met onze installatie- en projectmedewerkers

Wij worden ingezet voor basishandelingen binnen uw ict-afdeling. Bijna iedere uitvoerende ict-klus is bij ons in goede handen. Wij zijn allen hoogopgeleid en functioneren zelfstandig in uw omgeving. Wat onze klanten van ons vinden? Zij vinden ons snel, pro-actief en alert. En dat zijn we ook.

AI_keuzesWaar kunnen we u bij helpen?

Of het nu gaat om ict-installatie en uitrol van soft- en/of hardware, verhuizingen van werkplekken, gebruikersondersteuning op de werkplek, inventarisatie van ict-voorzieningen, het ordenen en invoeren van data of het testen van applicaties en websites. Als installatie en projectmedewerkers kunnen wij u van dienst zijn.

48uur-mensen-tariefKiest u voor ons, dan kiest u voor ict-capaciteit

Als u tijdelijke ondersteuning nodig hebt, kiest u automatisch voor ict-capaciteit. U profiteert van de juiste ondersteuning voor uw ict-omgeving, met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij u binnen 24 uur hulp, ict-ers die direct binnen uw omgeving aan de slag kunnen en dat tegen zeer gunstige tarieven.

We gingen aan de slag en maakten deze klanten blij

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Roelf ter Berg
Hoofd Accountmanagement
088 65 00 000