Ict-detachering

Zoek je een programmeur?

Wanneer je een bestaande applicatie wilt koppelen of een nieuwe webapplicatie wilt ontwikkelen, beschik je niet altijd over de juiste programmeur. OGD ict-diensten helpt je graag aan de programmeur die past bij jouw klus. Wij bieden jonge academici, die de meest voorkomende programmeertalen beheersen. Maar ook ervaren architecten. Heb je een programmeur nodig? Wij gaan graag voor je aan de slag. Maar laten we eerst even kennismaken.

Maak-kennisMaak kennis met onze programmeurs

Wij zijn allround softwareontwikkelaars en ondersteunen je graag bij het ontwikkelen van webapplicaties en andere ontwikkeltrajecten. Samen beheersen we alle veelvoorkomende programmeertalen. .Net, PHP en Java: we draaien onze hand er niet voor om. We bieden zelfs software-architecten. Wij werken continu aan verdere specialisatie binnen ons vakgebied. Zo kunnen we als team voor iedere klant iets betekenen. Onze klanten vinden ons slim, enthousiast, resultaatgericht en leergierig. En dat zijn we ook.

48uur-mensen-tariefKies je voor ons, dan kies je voor ict- detachering

Als je tijdelijke ondersteuning nodig hebt, kies je automatisch voor ict-detachering. Je profiteert van de juiste ondersteuning voor jouw ict-omgeving met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij je binnen 48 uur hulp, tegen gunstige tarieven.

Wij gingen aan de slag en maakten deze klanten blij

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Roelf ter Berg
Manager Accountmanagement
088 65 32 777