Ict-detachering

Zoekt u een projectleider ict of een ict-manager?

Wie gaat uw ict-project coördineren? In tijden van voortdurende ontwikkeling en een tekort aan ict’ers is dit een complexe vraag. Het antwoord is simpel: samen met OGD ict-diensten lossen we het op. Met een projectleider ict of ict-manager van OGD heeft u snel de juiste expert in huis. Onze mensen hebben hun sporen reeds verdiend bij bestaande klanten en gaan graag voor u aan de slag. Maar laten we eerst even kennismaken.

Maak-kennisMaak kennis met onze projectleiders ict

Voor uitdagende ict-projecten kunt u altijd een beroep doen op één van ons. Wij vinden het een uitdaging om een projectteam vorm te geven en aan te sturen. Bovendien zijn wij gewend om te werken met gangbare projectmethodieken als Prince2 en Scrum. Wat onze klanten van ons vinden? Zij vinden ons zelfstandig, vindingrijk, resultaatgericht en echte teamplayers. En dat zijn we ook.

AI_hoofden_tandwielen_paarsMaak kennis met onze ict-managers

In onze rol als interim ict-manager houden wij uw afdeling draaiende. Wij zijn ervaren en hebben in veel andere organisaties reeds als ict-manager gefunctioneerd. U kunt ons inzetten bij vertrek of ziekte van uw ict-manager. Wij gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing. Onze klanten vinden ons alert, doelgericht, gedreven, motiverend en betrouwbaar. En dat zijn we ook.

48uur-mensen-tariefKiest u voor ons, dan kiest u voor ict-detachering

Als u tijdelijke ondersteuning nodig hebt, kiest u automatisch voor ict-detachering. U profiteert van de juiste ondersteuning voor uw ict-omgeving, met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij u binnen 24 uur hulp, ict’ers die direct binnen uw omgeving aan de slag kunnen en dat tegen zeer gunstige tarieven.

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Roelf ter Berg
Hoofd Accountmanagement
088 65 00 000