Ict-detachering

Zoekt u een servicedeskmedewerker?

Voor het structureel functioneren van uw servicedesk bent u voor een groot deel afhankelijk van uw servicedeskmedewerkers. In geval van afwezigheid van medewerkers, piekbelasting en vernieuwing is het van belang dat u snel en eenvoudig aan capaciteit kunt komen. OGD ict-diensten heeft ruim 25 jaar ervaring in servicemanagement. Wij weten waarmee u geholpen bent. Onze servicedeskmedewerkers zijn direct inzetbaar in uw omgeving en zijn in staat om zelfstandig calls op te lossen. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Onze servicedeskmedewerkers gaan graag voor u aan de slag. Maar laten we eerst even kennismaken.

Maak-kennisMaak kennis met onze servicedeskmedewerkers

Wij ondersteunen het servicemanagementteam van uw ict-afdeling door eerste- en tweedelijns calls af te handelen. Indien nodig bieden wij directe ondersteuning op de werkplek. U kunt ons inzetten als aanvulling, vervanging of in een coördinerende rol. Als servicedeskmedewerker zijn wij opgeleid en getraind om met TOPdesk en volgens de ITILv3-methode te werken. Daarnaast beheersen wij software van Microsoft, Citrix, Novell, Cisco & Linux. Wat onze klanten van ons vinden? Zij vinden ons klantvriendelijk, behulpzaam, communicatief sterk en oplossingsgericht. En dat zijn we ook.

48uur-mensen-tariefKiest u voor ons, dan kiest u voor ict-detachering

Als u tijdelijke ondersteuning nodig hebt, kiest u automatisch voor ict-detachering. U profiteert van de juiste ondersteuning voor uw ict-omgeving met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij u binnen 24 uur hulp, ict’ers die direct binnen uw omgeving aan de slag kunnen en dat tegen zeer gunstige tarieven. Naast ict-detachering bieden wij bij OGD ook een Shared Servicedesk en een Servicedesk op locatie.

Wij gingen aan de slag en maakten deze klanten blij

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Roelf ter Berg
Hoofd Accountmanagement
088 65 00 000