Ict-detachering

Zoekt u een systeembeheerder?

Voor extra capaciteit, specialistische kennis, training on the job en tijdelijke vervanging op het gebied van beheer, kunt u terecht bij OGD ict-diensten. Onze systeembeheerders kunnen u ondersteunen met brede kennis en ervaring in de nieuwste technologieën als Windows 10 en Windows Server 2012 R2. Zij helpen u graag uit de brand. Maar laten we eerst even kennismaken.

Maak-kennisMaak kennis met onze systeembeheerders

Wij hebben ons gespecialiseerd in beheer van ict-systemen. Met onze technische opleidingsachtergrond, ervaring en ontwikkeling zijn wij in staat om bij verschillende werkgevers op niveau te functioneren. Wat klanten van ons vinden? Zij vinden ons inventief, meedenkend, ambitieus en gedreven. En dat zijn we ook.

AI_keuzesWaar kunnen we u bij helpen?

Of het nu gaat om servers (e-mail, Windows, SAN en databases), netwerken (vaste verbindingen en draadloos), werkplekken (desktop, laptop, mobiel, Windows 8 en 10), applicaties, VOIP of infrastructuur (routers, switches en bekabeling). Als systeembeheerders kunnen wij u van dienst zijn.

48uur-mensen-tariefKiest u voor ons, dan kiest u voor ict- detachering

Als u tijdelijke ondersteuning nodig hebt, kiest u automatisch voor ict-detachering. U profiteert van de juiste ondersteuning voor uw ict-omgeving met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij u binnen 24 uur hulp, ict’ers die direct binnen uw omgeving aan de slag kunnen en dat tegen zeer gunstige tarieven.

We gingen aan de slag en maakten deze klanten blij

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Roelf ter Berg
Hoofd Accountmanagement
088 65 00 000