Ict-detachering

Zoekt u een systeembeheerder?

Voor extra capaciteit, specialistische kennis, training on the job en tijdelijke vervanging op het gebied van beheer, kunt u terecht bij OGD ict-diensten. Onze systeembeheerders kunnen u ondersteunen met brede kennis en ervaring in de nieuwste technologieën als Windows 10 en Windows Server 2012 R2. Zij helpen u graag uit de brand. Maar laten we eerst even kennismaken.

Maak-kennisMaak kennis met onze systeembeheerders

Wij hebben ons gespecialiseerd in beheer van ict-systemen. Met onze technische opleidingsachtergrond, ervaring en ontwikkeling zijn wij in staat om bij verschillende werkgevers op niveau te functioneren. Wij streven er continu naar om ons te ontwikkelen en OGD biedt ons hierbij een helpende hand. Wat klanten van ons vinden? Zij vinden ons inventief, meedenkend, ambitieus en gedreven. En dat zijn we ook.

AI_keuzesWaar kunnen we u bij helpen?

Of het nu gaat om servers (email, windows, SAN en databases), netwerken (verbindingen en draadloos), werkplekken (desktop, laptop, mobiel, windows 8), applicaties, VOIP of infrastructuur (routers, switchers en bekabeling). Als systeembeheerders kunnen wij u van dienst zijn.

48uur-mensen-tariefKiest u voor ons, dan kiest u voor ict- detachering

Wilt u tijdelijk door ons ondersteund worden, is het logisch om te kiezen voor ict-detachering. U profiteert van de juiste ondersteuning voor uw ict-omgeving met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij u binnen 24 uur hulp, ict’ers die direct binnen uw omgeving aan de slag kunnen en dat tegen zeer gunstige tarieven.

We gingen aan de slag en maakten deze klanten blij

Huur een systeembeheerder in

Plaats vrijblijvend uw aanvraag. Of bel ons op 088 65 00 000.
  • Sleep je bestanden hier of
CP-Roelf-ter-Berg

Bespreek uw vragen direct:

Roelf ter Berg
Sales Manager
088 65 00 000