diensten_icoon_grijs_infrastructuur

Uw ict-infrastructuur in goede handen bij onze beheerders en clouddiensten

80

ervaren beheerders

125

ict-omgevingen in beheer

97%

aanbeveling door klanten voor uitbesteding

Vragen over deze dienst?
Neem contact op!

Uw ict soepel laten draaien

Tegenwoordig kan geen bedrijf meer effectief functioneren zonder goed werkende ict. Uw ict-infrastructuur moet dus continu onderhouden worden, of deze nu bij u op locatie staat of in de cloud. De technologieën en mogelijkheden ontwikkelen snel en worden steeds uitdagender voor individuele beheerders. Wij bieden daarom ondersteuning voor uw ict-beheer door deze geheel of gedeeltelijk onder te brengen bij onze specialisten. Met een team van ruim tachtig beheerders onderhouden we meer dan 125 ict-omgevingen.


Veiligheid voorop

De beheer- en clouddiensten van OGD zijn ISO 27001:2013-gecertificeerd, dus uw data is bij ons in veilige handen. ISO 27001 is dé internationale certificering voor informatiebeveiliging. Met het certificaat tonen we formeel aan dat we een helder, daadkrachtig beleid voor informatiebeveiliging bezit en dat we onze business continuity goed geborgd hebben. Zodat u weer een zorg minder heeft.

Software Defined WAN

Een netwerk dat voor u werkt hoeft niet duur te zijn

Software Defined WAN biedt u alle voordelen van een zakelijk netwerk plus extra voordelen als flexibiliteit, verbeterde stabiliteit, inzicht in de kwaliteitservaring van gebruikers en dat voor een aantrekkelijk tarief. Lees snel verder

Meer informatie

Systeem- & netwerkbeheer

Onderhoud en ondersteuning van uw ict-infrastructuur

Besteed uw systeem- & netwerkbeheer uit om uw ict-omgeving soepel te laten draaien. Als sparringpartner voor uw beheerder of voor het gehele systeem- & netwerkbeheer.

Meer informatie

Clouddiensten

Uw infrastructuur vanuit de cloud

Met de clouddiensten van OGD neemt u uw infrastructuur af uit de cloud. Van colocatie tot een volledige online werkplek is mogelijk.

Meer informatie
Maarten van der Kleij

Bespreek uw vragen direct:

Maarten van der Kleij
Business team manager Operations
088 65 00 000