Je ict-infrastructuur is in goede handen bij onze beheerders en clouddiensten

80

ervaren beheerders

125

ict-omgevingen in beheer

97%

aanbeveling door klanten voor uitbesteding

Vragen over deze dienst?
Neem contact op!

Jouw ict soepel laten draaien

Tegenwoordig kan geen bedrijf meer effectief functioneren zonder goed werkende ict. Je ict-infrastructuur moet dus continu worden onderhouden, of deze nu bij jou op locatie staat of in de cloud. Nieuwe technologieën volgen elkaar snel op en het beheer hiervan wordt steeds uitdagender. Wij bieden ondersteuning door jouw ict-beheer geheel of gedeeltelijk onder te brengen bij onze specialisten. Met een team van ruim tachtig beheerders onderhouden we meer dan 125 ict-omgevingen.


Veiligheid voorop

De beheer- en clouddiensten van OGD zijn ISO 27001:2013-gecertificeerd, dus je data is bij ons in veilige handen. ISO 27001 is dé internationale standaard voor informatiebeveiliging. Met het certificaat tonen we formeel aan dat we een helder, daadkrachtig beleid voor informatiebeveiliging hebben en dat we onze business continuity goed hebben geborgd. Zo heb jij weer een zorg minder.

Software Defined WAN

Een netwerk dat voor jou werkt hoeft niet duur te zijn

Software Defined WAN biedt alle voordelen van een zakelijk netwerk plus extra voordelen als flexibiliteit, verbeterde stabiliteit en inzicht in de kwaliteitservaring van gebruikers. En dat alles tegen een aantrekkelijk tarief. Lees snel verder.

Meer informatie

Clouddiensten

Uw infrastructuur vanuit de cloud

Met de clouddiensten van OGD neemt u uw infrastructuur af uit de cloud. Alles is mogelijk, van co-locatie tot een volledige online werkplek.

Meer informatie

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Maarten van der Kleij
Manager Operations
088 65 32 777