Projecten & Implementaties

Verbind mensen en deel kennis binnen je organisatie

Wil je dat de informatie, kennis, ervaringen, relaties en vaardigheden in je organisatie ten volle worden benut? Dan is Coconut de oplossing die je zoekt. Coconut is een online tool die professionals faciliteert en inspireert te delen wat hen bezig houdt in hun werk, waardoor middelen en kennis efficiënter en effectiever worden ingezet.

Coconut combineert de voordelen van sociale media in een besloten en veilige omgeving voor je organisatie, aangevuld met de functionaliteit van intranet en een DMS. Zo worden samenwerken, communiceren en kennisdelen makkelijker.

Eén centraal punt voor al je informatiebronnen

Coconut is het online beginpunt voor je organisatie, waar alle informatiebronnen samenkomen. Het biedt iedereen een persoonlijke toegangspoort naar informatie en applicaties die relevant is in zijn of haar rol.

 

Kennis van de hele organisatie binnen handbereik

Kennismanagement in Coconut maakt informatie transparant, toegankelijk en vindbaar.

 

Optimaal online samenwerken

Coconut verbindt mensen, over verschillende afdelingen en vestigingen. Door interactie te faciliteren wordt samenwerking geoptimaliseerd en betrokkenheid bevorderd.

 

Coconut kan zowel als Software as a service (SaaS) als on-premises worden geleverd. Aanvullend leveren we ook implementatie- en projectbegeleiding, Single Sign-on implementatie en workshops rondom interne communicatie en online samenwerken.

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Frank Molenaar
Manager software ontwikkeling
088 65 32 777