Projecten & Implementaties

Moderniseer of verbeter je infrastructuur projectmatig

Wil je dat je medewerkers thuis kunnen werken, overal bij hun bestanden kunnen of altijd kunnen communiceren op de manier die past bij de vraag die ze hebben? Dan zorgen wij dat je ict-infrastructuur in staat is om die wensen te vervullen. Je infrastructuur is de fundering van je ict. Wanneer je met nieuwe applicaties of methodieken gaat werken zal daar vaak een aanpassing van je ict-infrastructuur bij komen kijken. Denk hierbij aan projectmatige vernieuwing of vervanging van servers, switches of gedeelde opslag. Wij helpen je met de modernisering van je ict-infrastructuur.

Soorten projecten

Virtualisatieprojecten

Met virtualisatie kun je meer halen uit je serveromgeving. Op één fysieke server draaien dan meerdere virtuele servers. Wij helpen je bij de virtualisatie van je huidige servers of met de inrichting van een nieuwe virtuele omgeving. Hierbij maken we veel gebruik van de virtualisatietechnieken van VMware, Microsoft en Citrix.

PNG_coconut_onlineSamenwerken

Unified Communications

Met Unified Communications (UC) kunnen gebruikers op een uniforme manier met elkaar samenwerken en communiceren over verschillende kanalen. Instant messaging (chat), e-mail, telefonie en beschikbaarheidsinformatie zijn geïntegreerd in één platform. Wij richten voor onze klanten UC in en maken daarbij onder anderen gebruik van Skype for Business.

Storage & back-up

De hoeveelheid data en de afhankelijkheid daarvan wordt steeds belangrijker. Wij richten voor onze klanten storage-oplossingen in die voorbereid zijn voor de datagroei van de toekomst. Denk hierbij aan het implementeren en inrichten van een SAN. Daarnaast is het steeds belangrijker om je data terug te kunnen halen in geval van calamiteiten. Door voor onze klanten lokaal of off-side een back-up in te richten, bieden we ze de garantie dat ze belangrijke data nooit kwijtraken.

Netwerkprojecten

Met de afhankelijkheid van het internet en diensten via het internet is je netwerk een van de belangrijkste infrastructuren van je organisatie. Wij zorgen dat je netwerk klaar is voor de grotere belasting van de toekomst. Daarnaast richten we voor onze klanten wifi-netwerken in die klaar zijn voor trends als Bring Your Own Device.

Een greep uit onze gave infrastructuur-projecten

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Maarten van der Kleij
Manager Operations
088 65 32 777