Projecten & Implementaties

Hardware en software op maat

Heb je een nieuwe server, core switch of SAN nodig? Wil je een aantal extra licenties voor Microsoft Office? Die kun je gewoon bij ons bestellen. Omdat wij partnerships hebben met hardware- en softwareleveranciers kunnen wij je een scherpe prijs bieden. En omdat wij de producten goed kennen, geven we je ook advies over compatibiliteit en aansluiting bij je huidige omgeving.

Hardware

Je wil graag een wijziging of uitbreiding op je ict-omgeving uitvoeren en hebt behoefte aan een server, switch of SAN. Of je wil je medewerkers voorzien van een nieuwe werkplek (desktop, laptop of tablet). We leveren als reseller hard- en software om in deze behoefte te voorzien. We hebben voor de levering van hardware een partnership met Dell, zodat we je kunnen voorzien van een scherpe prijs.

Software

Daarnaast hebben we ook diverse partnerships met softwareleveranciers. Hierdoor kunnen we je voorzien van licenties en software. Denk hierbij bijvoorbeeld abonnementen voor Office 365 of licenties voor je infrastructuur van VMware, Citrix of Microsoft.

Lees hier waarom klanten bij ons inkopen

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Lars van der Marck
Teamleider Hardware & Software
088 65 32 777