Projecten & Implementaties

Hardware en software op maat

Heeft u een nieuwe server, core switch of SAN nodig? Wilt u een aantal extra licenties voor Microsoft Office? U kunt deze ook gewoon bij ons bestellen. Omdat wij partnerships hebben met hardware- en softwareleveranciers kunnen wij u een scherpe prijs bieden. Omdat wij de producten goed kennen, geven we u ook advies over compatibiliteit en aansluiting bij uw huidige omgeving.

Hardware

U wilt graag een wijziging of uitbreiding op uw ict-omgeving uitvoeren en heeft behoefte aan een server, switch of SAN. Of u wilt uw medewerkers voorzien van een nieuwe werkplek (desktop, laptop of tablet). We leveren als reseller hard- en software om in deze behoefte te voorzien. We hebben voor de levering van hardware een partnership met Dell, zodat we u kunnen voorzien van een scherpe prijs.

Software

Daarnaast hebben we ook diverse partnerships met softwareleveranciers. Hierdoor kunnen we u voorzien van licenties en software. Denk hierbij bijvoorbeeld abonnementen voor Office 365 of licenties voor uw infrastructuur van VMware, Citrix of Microsoft.

Lees hier waarom klanten bij ons inkopen

CP-Casper-Polspoel

Bespreek uw vragen direct:

Casper Polspoel
Business team manager Projecten
088 65 00 000