Projecten & Implementaties

Hardware en software op maat

Heeft u een nieuwe server, core switch of SAN nodig? Wilt u een aantal extra licenties voor Microsoft Office? U kunt deze ook gewoon bij ons bestellen. Omdat wij partnerships hebben met hardware- en softwareleveranciers kunnen wij u een scherpe prijs bieden. Omdat wij de producten goed kennen, geven we u ook advies over compatibiliteit en aansluiting bij uw huidige omgeving.

Hardware

U wilt graag een wijziging of uitbreiding op uw ict-omgeving uitvoeren en heeft behoefte aan een server, switch of SAN. Of u wilt uw medewerkers voorzien van een nieuwe werkplek (desktop, laptop of tablet). We leveren als reseller hard- en software om in deze behoefte te voorzien. We hebben voor de levering van hardware een partnership met Dell, zodat we u kunnen voorzien van een scherpe prijs.

Software

Daarnaast hebben we ook diverse partnerships met softwareleveranciers. Hierdoor kunnen we u voorzien van licenties en software. Denk hierbij bijvoorbeeld abonnementen voor Office 365 of licenties voor uw infrastructuur van VMware, Citrix of Microsoft.

Lees hier waarom klanten bij ons inkopen

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Casper Polspoel
Business team manager Projecten
088 65 00 000