Projecten & Implementaties

De werkplek van de eindgebruiker centraal

Uiteindelijk gaat ict allemaal om de werkplek van de eindgebruiker. Wat heeft hij voor apparaat, applicaties en andere ict-middelen nodig? Vanuit een functionele aanpak kijken we naar je eindgebruikers en zorgen we voor de werkplek die past bij de manier waarop de personen in jouw organisatie willen werken.

Achter de schermen

Hoe voorzie je alle gebruikers van een passende werkplek? Met onze werkplekconcepten zorgen we dat een gebruiker de werkplek krijgt die bij hem past. Of het nu een interne of een mobiele medewerker is. We zorgen dat op de achtergrond alles goed wordt ingericht. Wij verzorgen de back-end (servers, netwerk en storage), client kant (apparaat, applicaties en OS) en diensten (projectleiding, -medewerkers, beheer en servicedesk).

Behoeften bepalen met use cases

Met behulp van use cases bepalen we welke werkplek het beste bij welke gebruiker past. Iedere use case is opgesteld aan de hand van de behoeften van verschillende gebruikers. We onderscheiden drie hoofd cases. Alles wat niet onder deze drie hoofdcases past valt onder de categorie specials. Hierin zitten bijvoorbeeld vormgevers met een iMac. Hieronder staan de drie use cases verder uitgewerkt.

            

Een aantal werkplekconcepten in de praktijk

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Bas van Roon
Accountmanager Outsourcing
088 65 32 777