Software-ontwikkeling

App-ontwikkelen geheel ontzorgd.

Wilt u een applicatie ontwikkelen met een partij die creativiteit koppelt aan betrouwbaarheid? Heeft u een goed idee voor een app en wilt u dit met professionals verder uitwerken? Wilt u een offerte opvragen voor het bouwen van een applicatie? Of wilt u eens sparren met één van onze adviseurs? Bij OGD bent u aan het juiste adres!

U wordt eigenaar van de code

Er is tegenwoordig veel aandacht voor Intellectual Property (IP): het eigendom van broncode van de, voor u gemaakte, applicatie. Bij OGD maken we hierover afspraken met u. Concreet betekent dit dat het IP van de applicatie volledig bij u ligt als u dit wenst.

Onze teams werken samen met u volgens Agile/Scrum methodiek

Al onze teams werken volgens bekende Agile/Scrum methodes en zijn in staat u iteratief de meeste waarde te leveren. In tegenstelling tot een traditionele aanpak, kunnen wij vrijwel direct aan de slag met uw uitdagingen en nemen wij u mee in een effectieve aanpak van uw project.

Uw applicatie wordt door ons beheerd en onderhouden

Vanaf het moment dat u de (basis)applicatie in gebruik neemt, zorgen wij standaard voor het complete onderhoud: van serverbeheer tot de broncode. Op die manier bent u verzekerd van maximale beschikbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid.

Continuous integration

Bij OGD zijn wij in staat om in zeer korte tijd uw applicatie te lanceren en regelmatig nieuwe features te implementeren.

Cloud of on-premises

Wij bieden oplossingen op verschillende cloud platformen: Azure of Amazon Web services (AWS). Daarnaast kunnen ook on-premise applicaties ontwikkelen.

Uw data staat altijd veilig: lokaal of in de cloud

We bieden de mogelijkheid om uw app vanuit uw eigen serverruimte, in onze Nederlandse cloud, een cloud binnen de EU of vanuit meerdere datacentra te draaien. De veiligheid van uw gegevens borgen we door ons te houden aan de regels en richtlijnen van de ISO27001-standaard.

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Silvan Thus
Business team manager Software-ontwikkeling
088 65 32 900