Software-ontwikkeling

App-ontwikkelen geheel ontzorgd

Wil je een applicatie ontwikkelen met een partij die creativiteit koppelt aan betrouwbaarheid? Heb je een goed idee voor een app en wil je dit met professionals verder uitwerken? Wil je een offerte opvragen voor het bouwen van een applicatie? Of wil je eens sparren met één van onze adviseurs? Bij OGD ben je aan het juiste adres!

Jij wordt eigenaar van de code

Er is tegenwoordig veel aandacht voor Intellectual Property (IP): het eigendom van broncode van de, voor jou gemaakte, applicatie. Bij OGD maken we hierover afspraken met je. Concreet betekent dit dat het IP van de applicatie volledig bij jou ligt als je dit wenst.

Onze teams werken samen volgens Agile/Scrum-methodiek

Al onze teams werken volgens bekende Agile/Scrum-methodes en zijn in staat je iteratief de meeste waarde te leveren. In tegenstelling tot een traditionele aanpak, kunnen wij vrijwel direct aan de slag met je uitdagingen en nemen wij je mee in een effectieve aanpak van je project.

Je applicatie wordt door ons beheerd en onderhouden

Vanaf het moment dat je de (basis)applicatie in gebruik neemt, zorgen wij standaard voor het complete onderhoud: van serverbeheer tot de broncode. Op die manier ben je verzekerd van maximale beschikbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid.

Continuous integration

Bij OGD zijn wij in staat om in zeer korte tijd je applicatie te lanceren en regelmatig nieuwe features te implementeren.

Cloud of on-premises

Wij bieden oplossingen op verschillende cloud platformen: Azure of Amazon Web services (AWS). Daarnaast kunnen we ook on-premise applicaties ontwikkelen.

Jouw data altijd veilig: lokaal of in de cloud

We bieden de mogelijkheid om uw app vanuit je eigen serverruimte, in onze Nederlandse cloud, een cloud binnen de EU of vanuit meerdere datacentra te draaien. De veiligheid van je gegevens borgen we door ons te houden aan de regels en richtlijnen van de ISO27001:2013-standaard.

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Frank Molenaar
Manager software ontwikkeling
088 65 32 777