Power BI Specialist inhuren?

Expertise nodig op het gebied van rapportages? OGD heeft specialisten die je graag op weg helpen op het gebied van PowerBI, QlikView, Tableau, TOPdesk en Reporting Services. 

Wij leveren rapportage-specialisten die kunnen werken met PowerBI, Qlikview, Tablea, Topdesk en Reporting Services. Zij maken je data inzichtelijk en zijn via ieder device raadpleegbaar. Onze dashboards zijn volgens best practices ingericht. Wij nemen je mee in onze voortgang en je krijgt zelf controle en inzicht in de totstandkoming van deze rapportages zodat jij en je gebruikers zelf wijzigingen door kunnen voeren.

Niet zeker of een rapportage-specialist is wat je nodig hebt? Voor een overzicht van de rest van onze specialisten en ontwikkelaars klik je hier.  Voor een overzicht van onze Business Intelligence diensten kun je een kijkje nemen op de dienstenpagina.

PowerBI

Wij gebruiken het liefst PowerBI om organisaties laagdrempelig kennis te laten maken met de voordelen van dit instappakket. Voor het MKB is dit de keuze vanwege de helderheid en het gemak om gegevens uit te wisselen. Heeft u al gekozen voor een andere Business Intelligence omgeving of gebruikt u overwegend Excel? Geen probleem. Onze specialisten duiken graag uw maatwerkomgeving in om de door u gewenste informatie op te halen.

TOPdesk

OGD is de oorspronkelijke ontwikkelaar van TOPdesk. Wij zijn dus goed inzetbaar bij rapportage- en koppelingsuitdagingen om dit servicemanagementpakket heen. Heeft u vragen over TOPdesk rapportages of koppelingen? Neem contact met ons op voor een voorbeeld uit onze best practices.

Cursus

Onze specialisten geven ook workshops zodat zij hun kennis overdragen aan uw organisatie. Wij helpen jou en je medewerkers hier graag mee, zodat jullie vervolgens met een selfservice tool als PowerBI verder aan de slag kunnen. 

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert van Bergen
Software Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

Flanderijn-1