gifyourjob-klein

ICT Student inhuren?

Tijdelijk of structureel wat extra capaciteit nodig? Liefst snel ingewerkt, natuurlijk enthousiast en als het even kan ook nog flexibele werktijden. Geen enkel probleem. 

500+

Studenten

100%

energie

100%

HBO/WO

OGD is ooit gestart door vijf studenten van de TU Delft en ook nu nog staan elke dag 500+ HBO en WO studenten voor je klaar. Studenten met liefde voor ict, die wij persoonlijk kennen. Zo kunnen wij je gegarandeerd morgen helpen, maar als de nood hoog is zelfs al vandaag.

 

Onze parttimers kan je bijvoorbeeld inzetten om de maandag piek op de servicedesk op te vangen, of die avonduren te draaien waar jouw eigen medewerkers niet echt op zitten te wachten.

 

Maar ook met grote projecten waar je kortstondig of misschien zelfs wel 24x7 extra capaciteit nodig hebt kunnen wij je ondersteunen. We nemen zelfs de gehele planning compleet uit handen!

 

OGD. Ict'ers waar je blij van wordt!

Dus ben je op zoek naar een parttime servicedesker voor de maandagen, extra handjes bij een migratie, floorwalkers bij de introductie van nieuwe technologie, een pool van mensen die u flexibel kan inzetten of gewoon wat frisse extra denkkracht rechtstreeks uit de collegebanken, neem even contact op en wij gaan voor jou aan de slag.

Bespreek je vragen direct

luppes cropped mirrored.jpg
Mark Luppes
Sales Manager

Bespreek jouw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

cbr-logo2
dbbw2
uva-logo2
hva-logo