Low-Code developer inhuren?

Je hebt een goed idee voor een app maar je wordt tegen gehouden door legacy, geschatte ontwikkeltijd of budget? 

Bouwblokken vormen je applicatie

Met Low-Code sleep je geprefabriceerde bouwblokken code bij elkaar, en je hebt een applicatie! Bestaan er voor jouw speciale wensen geen bouwblokken? Dan kan Low-Code perfect worden gecombineerd met op maat geschreven code. Op deze manier is het resultaat nog steeds een applicatie op maat, maar is het bouwproces veel efficiënter.   

Maar onze bestaande legacy applicaties dan? 

We begrijpen dat dit bijna te mooi klinkt om waar te zijn, maar Low-Code versimpelt het ontwikkelproces dusdanig dat we deze legacy applicaties reproduceren, aansluitend op je nieuwe applicatie. Belangrijke bedrijfsprocessen die op deze legacy applicaties zijn gebaseerd komen dus niet in het geding.   

Wat dit voor jou betekent

Als het grootste deel van de applicatie snel en eenvoudig bij elkaar kan worden geklikt, scheelt dit enorm veel tijd en kennis van jouw specialisten. Jouw junior ontwikkelaars kunnen voortaan het grootste deel bouwen, en dat scheelt geld. Low-Code kan het ontwikkelen van een applicatie die eerder niet in het budget paste mogelijk maken.

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert van Bergen
Software Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

Flanderijn-1