Jong talent header.jpg

Student Developers inhuren

Parttime ontwikkelaars zijn uitstekend in staat om met Visual Basic (vba) je gewenste macro in Excel te bouwen, je dashboard te onderhouden of te testen. Maar dan tegen een voordeliger tarief. 

Een vindingrijke maar voordelige ontwikkelaar die ingezet kan worden voor je kleinere software- en BI-klussen. Het klinkt als een utopie, maar jong talent is innovatief, denken in oplossingen, en dat tegen een voordelig tarief. 

Wat jong talent voor je kan doen

Onze studenten kunnen features voor je applicatie ontwikkelen in verschillende programmeertalen en dashboards voor je rapportages bouwen. Om de capaciteit van je ontwikkelteam te vergroten en ervaren ontwikkelaars te ontzien van eenvoudige features uit de backlog. Zodat zij zich met ingewikkelde items bezig kunnen houden.  

Welke mogelijkheden zijn er? 

Je kunt één of meerdere studenten developers inhuren om de capaciteit van je eigen ontwikkelteam te vergroten. Ook is het mogelijk om een ontwikkelteam in te huren waarbij de samenstelling uiteraard bespreekbaar is. 

100%

HBO/WO

+500

Klanten gingen je voor

98%

Op tijd

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ontwikkel-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Eline Schreiber.png
Eline Schreiber
accountmanager Young talent 

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.

Kantar TNS
Post NL
Flanderijn logo
Regioplan
Greenvis