Softwareontwikkelaars

App-ontwikkeling

Met een app haal je meer uit je bedrijf

Eigen ontwikkelaars

Onze ontwikkelaars kunnen alle veelgebruikte talen programmeren. Van PHP tot Javascript en van Ruby tot HTML. Ook voor IoS en Android.

Full-stack

Full-stack developers ontwikkelen jouw applicatie van a tot z. Zodat je oplossing zowel goed in elkaar zit als gebruiksvriendelijk is.

Je zit nergens aan vast

We werken in sprints. Hierdoor ontwikkelen we effectiever en heb jij sneller resultaat. Na elke sprint kun je besluiten de applicatie in gebruik te nemen, of om deze nog verder te verfijnen.

Jouw probleem

Onze oplossing

  • We hebben niet altijd en overal toegang tot gegevens

  • Mijn klanten verwachten een app

  • Ik maak me zorgen over de beveiliging van mijn app

Je medewerkers zijn veel onderweg. Bijvoorbeeld om klanten te bezoeken. Met een app kunnen ze ook daar altijd bij de juiste gegevens. En deze data vullen ze direct ter plaatse aan met nieuwe informatie. 

Bijna iedereen gebruikt zijn mobiele telefoon tegenwoordig veel. Zo ook jouw klanten. Met een app bedien je klanten ook optimaal op hun mobiel. Zo zijn ze meteen thuis in je bedrijf. 

De beveiliging van je online data is heel belangrijk. In een progressive webapp hoef je je hierover geen zorgen te maken. In dit type app worden updates vanzelf uitgevoerd. Hierdoor is de beveiliging altijd up-to-date. En deze app is qua uiterlijk niet te onderscheiden van een gewone mobiele applicatie. 

Onze klanten