Softwaredesigners

Software design

Een goede applicatie begint bij het juiste design

Van idee tot design

We beginnen bij jouw idee. We brengen je verwachtingen en doelen in kaart. Wie gaat de app gebruiken en wat heeft de gebruiker nodig? Ook het gewenste uiterlijk nemen we natuurlijk mee. En we staan altijd open voor feedback.

Brede kennis en ervaring

Wij hebben full-stack ontwikkelaars in huis die ervaring hebben met journey mapping, wireframing, UX en UI. Dit betekent dat ze in staat zijn om al jouw wensen in kaart te brengen en deze te vertalen naar een software design.

We doen het samen

We luisteren naar jouw feedback op het eerste design. We denken met je mee. Samen vinden we de beste manier om jouw software vorm te geven.

Jouw probleem

Onze oplossing

  • Ik weet niet wat er bij het ontwikkelen van een app komt kijken  

  • Ik wil vertraging bij de app-ontwikkeling voorkomen 

  • Ik wil rekening houden met alle mogelijke gebruikers

Je hebt een idee voor een app en weet ongeveer wat de functie ervan wordt. Hoe kom je nu tot een goed software design? Wij vertellen je waar je allemaal rekening mee moet houden. Samen bekijken we wat de gebruiker van de app nodig heeft. En vervolgens hoe deze eruit moet komen te zien.  

Je wilt voorkomen dat bepaalde delen van de app meerdere keren geprogrammeerd moeten worden. Daarmee voorkom je vertraging en extra kosten. Door vooraf een goed software design te laten maken, verminder je het aantal benodigde aanpassingen aanzienlijk.  

Je wilt een app ontwikkelen die voor meerdere soorten gebruikers een oplossing biedt. De vormgeving van de app moet voldoen aan de behoeften van deze mensen. Door gebruik te maken van journey mapping achterhalen wij samen met jou wie de app gaan gebruiken en wat hun behoeftes zijn.  

Onze klanten