Softwareontwikkeling

Softwareontwikkeling

De juiste software voor jouw bedrijf

We doen het samen

We luisteren naar jouw wensen en denken met je mee. We vinden samen de beste manier om jouw software te bouwen.

Snel en betaalbaar

Als het kan maken we gebruik van standaard blokken. Zo kunnen we jouw applicatie snel ontwikkelen. De software is hiermee ook makkelijker te onderhouden. Dit scheelt jou tijd én geld.

Je zit nergens aan vast

We werken in sprints. Hierdoor ontwikkelen we effectiever en heb jij sneller resultaat. Na elke sprint kun je besluiten de applicatie in gebruik te nemen, of deze nog verder te verfijnen.

Jouw probleem

Onze oplossing

  • Standaardpakketten voldoen niet aan mijn eisen

  • Mijn applicaties sluiten niet op elkaar aan

  • Mijn bestaande applicaties zijn niet geautomatiseerd

Met standaard software haal je een standaardpakket in huis. Dit is alleen geschikt voor bepaalde doeleinden. Wil je meer dan dat? Wij kunnen jouw gewenste applicatie bouwen. We optimaliseren je bedrijfsprocessen met een applicatie die aansluit bij de huidige software van je bedrijf.

Je hebt verschillende systemen met allemaal een andere functie. Deze applicaties wisselen geen informatie met elkaar uit. Dit is frustrerend en zorgt voor dubbele handelingen. Wij koppelen de applicaties met elkaar, zodat ze met elkaar gaan ‘praten’. Zo hoef je niet meer handmatig te importeren en exporteren.

Je bent tevreden met je huidige softwarepakketten, maar wilt dat sommige dingen sneller en makkelijker gaan. Met macro's kunnen wij een vaste reeks handelingen voor je automatiseren. Zo werk je sneller en effectiever binnen je bestaande applicaties.

Onze klanten