UX en UI designers

UX en UI-design

Het juiste design voor jouw app

Brede kennis en ervaring

Onze full-stack ontwikkelaars zijn gespecialiseerd in UX en UI. Zij hebben ervaring met journey mapping en wireframing. Dit betekent dat ze al jouw wensen in kaart kunnen brengen en deze vertalen naar een gebruiksvriendelijk design.

De gebruiker centraal

De gebruiker van jouw app staat voor ons centraal. Wie gaat de app gebruiken en wat heeft deze persoon nodig? Door gebruik te maken van journey mapping brengen we de behoeftes in kaart. Ook het gewenste uiterlijk nemen we hierin mee.

We doen het samen

We luisteren naar jouw feedback en denken met je mee. Samen vinden we de beste manier om jouw software vorm te geven.

Jouw probleem

Onze oplossing

  • Ik wil een applicatie die eenvoudig in gebruik is

  • Ik wil voorkomen dat de app niet wordt gebruikt

  • Ik wil een applicatie die inspeelt op het denkpatroon van de gebruiker

Van je app verwacht je vooral dat deze zijn functie vervult. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Het succes hangt af van het gebruiksgemak. Een goed UX en UI design zorgt voor een app die niet alleen functioneel is, maar die ook prettig is in het gebruik. 

Je wilt geen app ontwikkelen die niemand gebruikt. De investering in tijd en geld moet zijn vruchten afwerpen. Door te focussen op UX en UI voorkom je dat je een app bouwt die mensen te moeilijk of zelfs vervelend vinden in gebruik.  

Bij het maken van een app kan het lastig zijn om de behoeften van de gebruiker te achterhalen. Je wilt dat de app het denkpatroon van de klant volgt, niet die van jou of de interne processen van je bedrijf. Met een goed UX en UI-design speel je werkelijk in op de wensen van de gebruiker.  

Onze klanten