Data Science

Meer inzicht krijgen in uw bedrijfsdata door middel van data science? Om vervolgens met de analyse verbeteringsslagen te maken. OGD helpt je graag.

OGD heeft 30 jaar ervaring met rapporteren. Onze specialisten nemen jou en je organisatie bij de hand om rapportages op maat te maken gebaseerd op best practices. Aan de hand van ons stappenplan helpen wij jou op weg. 

BI Maturity ladder

Overzicht over uw cijfers

We beginnen met een intake, bekijken je huidige situatie en koppelen terug hoe je ervoor staat. We verzamelen de benodigde data en geven je advies over de te nemen stappen, aan te schaffen licenties of door ons te bouwen koppelingen. We redeneren altijd vanuit de gewenste rapportage terug naar wat daar technisch voor nodig is. 

Inzicht in uw cijfers

Bij de tweede stap gaat het om begrip van de data. We verbinden data uit verschillende bronnen met elkaar om te zoeken naar verbanden. Zo kun je op zoek naar de oorzaken en maken we die inzichtelijk.  

Voorspelling van uw cijfers

De derde stap draait om advanced analytics. Met artificial intelligence (AI), process mining, predictive analysis en machine learning maken we ook de toekomst inzichtelijk. Wat gaat er gebeuren? Waar liggen mogelijke efficiëntieverbeteringen of omzetverhoging? Met behulp van door OGD ontwikkelde modellen verzamelen we meer data en maken op basis daarvan nog betere voorspellingen.

1250

HBO/WO Ict'ers

100%

Reactie binnen 1 dag

+500

Klanten gingen je voor

OGD. Tijdelijke ondersteuning met een blijvende indruk. 

Met onze flexibele en inventieve medewerkers profiteer je van effectieve ict-ondersteuning op maat. Binnen 24 uur na je aanvraag neemt er een OGD'er contact met je op om te bespreken hoe en wanneer we bij jou aan de slag kunnen gaan.

Leg nu je vraag voor

Rikkert van Bergen
Software Expert

Bespreek uw vragen direct

Wil je meer weten? Of gelijk een OGD’er reserveren? Neem direct contact met ons op. Dat kan door ons te bellen op +31886532777, of ons te mailen door hieronder te klikken.